Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Allt du vill veta om KRISTINA ”KEYYO” PETRUSHINAS skönhetsrutin

06 okt, 2021 
ALLT DU VILL VETA OM KRISTINA ”KEYYO” PETRUSHINAS SKÖNHETSRUTIN
Programledare, radiopratare och komiker... Keyyo är stjärnan som idag är på allas läppar. Men hennes egna läppar håller hon gärna färgglada. Här är allt du vill veta om Keyyos skönhetsrutin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hon är just nu aktuell med både Svenska Powerkvinnor och den nya SVT-serien Är du helt hundra?. Men när hon inte står framför kameran älskar hon att leka loss med makeup. Här är allt om Kristina "Keyyo" Petrushinas beautyrutin.

Hur ser ditt skönhetsintresse ut?

– Det är verkligen befintligt! Jag blir ofta sminkad till jobb och jag tycker verkligen att smink och skönhet är väldigt roligt. Jag har jättemånga krämer hemma, som jag egentligen kanske inte vet vad dem gör, men jag tycker att det är roligt att smörja och känna.

Keyyos signaturlook är eyeliner och färg på läpparna

Eyeliner har blivit lite av din signaturlook! Hur lång tid tog det innan du fick in snitsen?

Annons

– Det är roligt att smink kan göra så mycket mer än att bara vara smink. Smink är verkligen häftigt! Min eyeliner har verkligen blivit min signatur som jag älskar att göra, men jag kan fortfarande tycka att det är svårt. Jag gör det varje dag och kan göra det med stängda ögon, men jag tror att man måste hitta den typ av eyeliner man gillar mest. I mitt fall är det tuschpenna, men jag varierar mig bland många olika. Det viktiga för mig är att eyelinern är vattenfast!

Hur skulle du beskriva din beautyrutin?

– Till vardags skulle jag nog säga att det tar mig 20 minuter från början till slut, med hudvård inräknat. Men på kvällen går det snabbare! 3 minuter, sen är jag färdig. Micellärvatten löser allt!

Vad tycker du att skönhet gör med humöret?

– Det är såklart roligt att känna sig extra fin, och jag vet att för många är skönhet terapi. Men för mig är det en glädje att hitta en ögonskugga som är superpigmenterad och det kan göra hela min dag att vakna upp och ha en bra hårdag. Så det är klart att det gör jättemycket med självkänslan, men samtidigt är det på gott och ont att vi baserar vår självkänsla så mycket på vårt utseende.

Annons
keyyo är aktuell med Är du helt hundra på SVT

Om du måste välja något inom skönhet som finner lite extra roligt och spännande. Vad skulle det vara?

– Just nu måste jag nog säga smink, men jag tror också att jag längre fram kommer att bli mer intresserad av hudvård. Man kan liksom inte måla över en dålig tapet, utan man måste börja grunda ordentligt.

Du är inte feg när det kommer till färg på läpparna!

– Jag tycker att det är så fint och jag älskar kontraster! Men jag har inget statementläppstift, utan jag byter jätteofta. Jag har däremot en statementpenna från Sephora!

Annons

Keyyos beautyfavoriter

Här är favoritprodukterna om Keyyo får bestämma.

Brun utan sol, Natural tanning spray – Marc Inbane

marc inbane natrural tanning spray
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

”Älskar, älskar, älskar. Färg kan göra mycket!” Natural tanning spray finns att köpa här (reklamlänk).

Setting spray, Prep + Prime Fix + – MAC

mac prep+ prime fix+
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

“Jag lärt mig av proffsen, att den sätter sminket jättebra och det gör den!” Prep + prime fix + finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Ricinolja till ögonbrynen, Ricinolja – A-pro

a-pr ricinolja
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

"Jag använder den på ögonbrynen varje kväll. Jag har använt den i ett år och det är en sjuk förändring. Ricinolja, jag säger bara det." Ricinolja, som också kan användas i håret, finns att köpa här (reklamlänk).

Ansiktskräm, Vegan Milk Moisturizer – Milk Makeup

milk vegan moisturizer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

”Den absolut bästa krämen någonsin och jag är väldigt snål när jag använder den.” Favoriten Vegan milk moisturizer finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Bronzer, Sunkissed baked bronzer – BeautyAct

sunkissed baked bronzer från beautyact
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

"Det här är min nya go to-bronzer. Den är helt sjukt bra!” Plånboksvänliga Sunkissed baked bronzer finns att köpa här (reklamlänk).

Foto: TT

Keyyo om varför hon inte vill bli kallad för powerkvinnaBrand logo
Keyyo om varför hon inte vill bli kallad för powerkvinna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons