Allt om Glossiers nya beautyprodukt för händerna

24 apr, 2020 
Handcréme från Glossier
Torra händer efter allt handtvättande? Du är inte ensam – tur att Glossiers nya hypade beautyprodukt kan råda bot på problemet. Allt du vill veta om deras nyhet för händerna!
Annons

Säsongens finaste makeuptrend: Pasteller
Säsongens finaste makeuptrend: Pasteller

 

Även om det ska ha tagit två år för beautycommunityt Glossier att utveckla sin nya hudvårdsprodukt så kunde tajmingen för lanseringen inte kommit mer perfekt.

Glossier hand cream
Glossiers nya Hand cream.

Hybrid av lotion och crème

För i tider då vi frekvent tvättar händerna med torra, fnasiga tassar som konsekvens, kan väl just en ny smart handcrème inte komma mer lämpligt. Och det är just en krämig hybrid av lotion och crème som som ryms i denna smarta flip-lock förpackning under det enkla precis-vad-det-är-namnet Hand cream. 

Glossier Hand cream
Smart flip-lock-förpackning i Glossiers nya Hand cream.

Supersmart  och snyggt förpackad kan man på den gummerade förpackningen enkelt trycka ut varenda dyrbar droppe. Bonus är att, när den är slut, lätt kan plockas itu och återvinnas som plast.

Annons

Fräsch doft, utan kladd

Ni som är bekanta med Glossiers parfym You vet att den skapats för att ge känslan av lätt, luftigt och nytvättat, i Hand Cream har man doftsatt med en känsla som bäst kan beskrivas som fräsch.

Formulan är en krämig, men ändå likt en lätt lotion, som tagits fram för att man lätt och smidigt ska kunna smörja in och sedan återgå till att göra det man vill utan att lämna efter sig en kladdig känsla och fingeravtryck.

Formulan är en skön mix av, bland annat, en botaniska ingredienser rosmarin och solrosolja, samt extrakt från fermenterad kokoksnötsfrukt, späckad med återfuktande nyttigheter.

Annons
Glossier hand cream
Formulan ska ta cirka två sekunder på sig att absorberas.

Hand cream har precis lanserats, kostar 170 kronor och finns att köpa här. 

LÄS MER:

Annons