Artikeln innehåller reklamlänkar

Alla skönhetsfavoriter från avsnitt 43 av Beauty & Bubblor

Beauty & Bubblor avsnitt 43 – shopping

I avsnitt 43 av Beauty & Bubblor går Emma Unckel och Frida Fahrman igenom alla måsten i deras resenecessärer och vad som hänt den senaste veckan! Lyssna på avsnittet och shoppa produkterna från listan.
06 november, 2019

Vad är egentligen prio i beauty-necessären när man åker på resa? I veckans bubblande avsnitt av Beauty & Bubblor bjuder båda tjejerna på alla skönhetsmåsten i resenecessärer och ger oss även en inblick i vad som har hänt sedan förra veckan. Frida poddar från alptopparna och har precis varit med om ett svindlande äventyr som fått hennes ben att skaka som asplöv.

Emma har också varit bortrest på resa med ELLE till Rom, för visningen av designsamarbetet mellan Giambattista Valli och H&M. Mer om visningarna, shoppingen, middagarna och så klart festerna, får vi höra mer om i veckans avsnitt. Produktlistan från avsnittet hittar du i vanlig ordning här!

Emma Unckel har varit i Rom för att se visningen av Giambattista Valli x H&M. Mer om det i veckans avsnitt!

Här kan du lyssna på veckans avsnitt av Beauty & Bubblor!

1. AHA- och PHA-koncentrat, Kicks beauty

10% AHA + 10 % PHA concentrate är en effektiv syraprodukt som jobbar exfolierande för att öka lyster och stimulera cellbildningen. Klicka hem den här. (länk till butik)

2. Retinol-pads, Peter Thomas Roth

Overnight resurfacing pads är dubbelsidiga peelingpads med exfolierande effekt och jobbar bort orenheter. Klicka hem den här. (länk till butik)

3. Serum, La Mer

Ny lyxnyhet hos La Mer är serumet The regenerating serum som är fullproppad med fukt och lyser. Klicka hem den här.  (länk till butik)

4. Parfym, Laura Mercier

Den romantiskt blommiga doften av vita blomblad, mandarin och subtila noter av viol och ylang ylang hittas i Laura Mericers parfym eau de Lune. Klicka hem den här. (länk till butik)

4. Rengöringsvatten, Clarins

One step cleanser från Clarins tar skonsamt bort makeup och orenheter utan att löddra. Klicka hem den här. (länk till butik)

5. Flytrande highlighter, Giorgio Armani

Den flytande highlightern fluid sheer från Giorgio Armani är ren lyster på flaska. Klicka hem den här. (länk till butik)

6. Concealer, Bareminerals

Bareskin complete coverage serum concealer från Bareminerals har en lätt formula som ger hög täckning för bland annat mörka ringar, pigmenteringar och oönskade kvisslor. Klicka hem den här. (länk till butik)

7. Beauty flash balm, Clarins

En klassiker som räddar de allra torraste partierna är Beauty flash balm från Clarins. Klicka hem den här. (länk till butik)

LÄS MER:

Alla skönhetsfavoriter från avsnitt 42 av Beauty & Bubblor

9 julklappar till beautyjunkien att lägga under granen