Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

90-talets populära hårspännen är tillbaka!

13 mar, 2018 
AvLisa Segerson
Kan 90-talets eftertraktade hårspännen bli 2018 års hetaste accessoar? Vi säger svar ja! Se vilka kändisar som återigen placerat trenden på trendkartan och shoppa ett par coola hårspännen till dig själv redan nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Som 90-talist finns det mängder av trender man aldrig glömmer från sin uppväxt. Trender som följde med till rökrutan, genom skolkorridoren och höll ens hand på väg till den där coola klassfesten som man oundvikligt hade fjärilar i magen inför. Med magtröja, färgade slingor och nya plattåskor närmade man sig försiktigt ytterdörren. Underbart, var det, ändå. På många sätt. Även om jag vet att inte alla håller med mig om just det. Enade är vi alla fall om att 90-talet lämnades oss med flaggan i topp rent trendmässigt. Och till alla 90-talisters glädje så har vi fått äran att återuppta många av erans plagg under de senaste åren. Vi har skrivit, snackat om, och återupplivat trender som den kortklippta luggen, tighta halsband och små, snabba solglasögon. Och nu spås ännu en trend från 90-talet slå igenom på trendkartan och det inför våren 2018.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Minns ni de populära hårspännena som du fäste i varsin sida av luggen, allt för att få en identisk sportyspice-look? Ja, just den. Hårspännena är nu tillbaka och har setts på flera kändisar, bland annat Elsa Hosk och Solange Knowles. Personligen gillar jag tanken av att klicka hem ett par hårspännen och testa trenden på nytt. (Jag och mina vänner gjorde ju trots allt succé på klassfestens dansgolv för 18 år sedan, och då med spännen stramt sittande runt luggarna.)

Annons

Hitta inspiration till trenden här nedan genom att se vilka kändisar som anammat den. Och klicka hem ett par favoriter som tagna från klassfesten redan nu.

Här är kändisarna som gillar trenden

Elsa Hosk

Negin Mirsalehi

Kristen Noel Crawley

By Tezza

Miley Cyrus med pärlspänne.

Miley Cyrus

Neutrala hårspännen från Babyliss.

Spännen från Babyliss. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Färgade hårspännen från Babyliss.

Spännen från Babyliss. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Foto: Instagram 

Läs mer:

 Den kortkorta luggen är tillbaka! Här är stjärnorna som klippt 2018 års hetaste frisyr

Frisyrer våren 2018 – ELLE listar den senaste trenderna

16 accessoarer från 90-talet som vi älskade

Här är de populäraste frisyrerna till bröllopet – enligt Pinterest

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons