9 stora hårtrender att ha koll på våren 2016

24 mar, 2016 
AvEmma Unckel
Det var kontrasternas säsong i Paris, Milano, New York och London. Modellerna intog catwalken under modeveckorna i allt från hel-snaggat till glamourlockar. ELLEs skönhetsredaktör Emma Unckel ger dig de 9 viktigaste hårtrenderna inför vårsäsongen 2016.
Annons

Dags för det stora klippet? Eller är du bara intresserad av att testa en ny frisyr? ELLE listar trenderna att inspireras av denna säsong.

Flätor regerade hos både Valentino och Louis Vuitton och Va-va voom lockar à la 70-talet var inspirationen hos Diane Von Furstenberg. Vi kan heller inte motstå modellen Ruth Bell coola snagg!

– En av mina personliga favoritfrisyrer hittar du hos Fendi. Hårstylisten Sam McKnight pinnade upp modellernas hår till en nätt page vilket är rätt enkelt att göra själv och så slipper du klippa håret. Sen kan jag inte låta bli att fascineras över att ALLA modellerna gick med på att låta hårstylisten Guido Palau klippa till en liten ”bebislugg” på dom till Pradas visning. Coolt, men inte den mest lättburna frissan en tisdag på jobbet. Då förstår ni vilken tyngd både Guido och Muccia Prada har i modevärlden, säger ELLEs skönhetsredaktör, Emma Unckel.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Klicka dig igenom bildspelet för att se frisyrerna att ha koll på våren 2016.

Foto: Imaxtree

Annons
Innehåller annonslänkar