9 skönhetsknep alla lata personer borde skriva upp

1. Ha ett borttagningsmedel bredvid din säng
25 november, 2015

Tycker du att det tar för lång tid och väldigt mycket energi att göra i ordning sig på morgonen? Då är den här listan som är gjord för dig. ELLE listar skönhetsknepen att testa när orken att piffa till sig inte finns.

Så att du har noll ursäkter till att inte ta bort sminket innan du går och lägger dig. Att sova med makeup kan orsaka finnar och infektioner. Sena kvällar när du är utmattad och inte kan tänka dig att stå vid handfatet längre än 30 sekunder, då kommer du vara tacksamma över ditt borttagningsmedel bredvid sängen. Det är vad vi kallar ett perfekt lifehack.

Göm en manikyr som växer ut genom att skapa en glitterombre vid början av din nagel. Det är det bästa sättet att leda bort uppmärksamheten från en mindre snygg nagellackslook.

De dagar då din sminkväska känns som en djungel och du inte ens orkar använda hälften av ditt smink – applicera läppstift överallt. Låter det konstigt? Läppstift funkar faktiskt perfekt till läppar, kinder och ögon.

När vätskan från din eyelinern börjar ta slut, sno färg från din mascara i stället för att gå till affären. Det som behövs är en pensel, sedan är det bara att börja måla.

Produkten som omedelbart göra dina ögon dubbelt så stora. Med hjälp av en vit kajal så får du en piggare look och kan skippa resten av sminket. Ett perfekt knep för dig som inte orkar applicera mängder av smink morgonen.

Har du mörkt hår som du färgat blont? Dölj de mörka hårrötterna med torrschampo. Spraya, låt det sitta i några minuter och dra sedan fingrarna genom slingorna för att fördela produkten.

Tycker du att det tar för lång tid att locka håret? Testa att sova med flätor. Du vaknar upp med underbart och vågigt svall dagen efter. Tips: ju lösare flätor – desto mjukare och mindre synliga vågor.

Märker du att dina produkter håller på att ta slut så ska du droppa ytterst lite vatten i dem. Tipset funkar både på smink och parfym. Vattnet gör så att produkten håller längre och du slipper springa till affären.

Det här är dagens bästa quick fix! Se till att ha en sked liggande i kylskåpet. Som du tar fram när du vaknar med påsar under ögonen. Håll den kalla skeden pressad mot den svullna huden. På någon minut kommer svullnaden vara mindre. Knepet har räddat oss många gånger ..

Bilder: Imaxtree

Läs mer: 

Så fixar du de perfekta läppennorna

Skönhetstrenderna att älska (och kopiera) från modeveckorna