Artikeln innehåller reklamlänkar

9 julklappar till beautyjunkien att lägga under granen

Julklappar till skönhetsnörden

Ibland är det svårt att hitta rätt men då och då får man en fullträff direkt. Om du inte vet vad du ska önska dig i julklapp eller om du letar efter den perfekta presenten till personen som älskar skönhet så kan du kika in här. Nu tipsar vi om nio alternativ som passar alla vars hjärta slår ett extra slag för smink och hudvård.
31 oktober, 2019

Är du på jakt efter en julklapp till beautyjunkien i ditt liv? Då har du kommit helt rätt. Det kan nämligen vara svårt att hitta den perfekta presenten till den som är intresserad av skönhet, speciellt när man själv inte är så insatt i ämnet. Därför har vi samlat lite tips som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Scrolla ner för att hitta produkter och tips på vad du kan ge bort – och vem vet kanske hittar du något du själv kan önska dig?

1. Sminkspegel

Oavsett om personen är nybörjare eller proffs på makeup och hudvård så uppskattar man alltid en bra spegel. Det kan dessutom bli en fin detalj att ha på skrivbordet och en enkel sak att ta med på resan eller att flytta runt i hemmet.

Bordsspegel med LED-lampor och förstoringsglas på baksidan, från Gillian Jones. Här kan du köpa den (länk till butik).

2. Necessär

Att investera i en bra necessär som håller formen och där sminket är lättåtkomligt kan förenkla vardagen för vem som helst. En fin necessär som dessutom är praktisk kan därför vara en klockren julklapp till den som älskar skönhet och behöver någonstans att förvara sina produkter.

Gul necessär i skinnimitation med olika genomskinliga fack för förvaring av smink och skönhet, från H&M. Här kan du köpa den (länk till butik).

3. Förvaring

Att ha sminket i en necessär kan både vara praktiskt och fint när du ska resa, men det finns även vissa nackdelar med att använda det som förvaring varje dag. Olika puderprodukter har nämligen en tendens att smutsa ner annat smink och olika borstar tenderar att fara illa om de böjs fel i det trånga utrymmet. Så, gör beautyjunkien i ditt liv en tjänst och investera i bra förvaring till alla produkter och ägodelar.

Genomskinlig låda med spegellock och olika fack för förvaring, från Nomess Copenhagen. Här kan du köpa den (länk till RoyalDesign).

4. Hudvårdsprodukter

Om du inte kan bestämma dig vad du önskar dig eller om du har svårt att veta vad du ska ge bort, så finns det alternativ som går hem varje gång – nämligen färdiga kit med hudvård och skönhet! En klassiker som kan kännas tråkig i stunden men som alltid uppskattas år efter år.

Kit med tre produkter som ska tillföra fukt till en vintertorr hy, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det (länk till butik).

5. Sminkborstar

Något man aldrig kan få för mycket av är sminkborstar i alla storlekar och former. Så, om du vill investera i en säker julklapp i år så är det perfekta alternativet just sminkborstar.

Borstar i set om fyra med olika modeller, från Real Techniques. Här kan du köpa dem (länk till butik).

6. Ansiktsmask

Om du vill ge bort en avkopplande stund i julklapp kan du investera i en återfuktande ansiktsmask. Vintern är en tid då nästan alla behöver återfukta huden vilket gör ansiktsmasken till en julklapp som uppskattas och som nästan aldrig kan bli fel.

Återfuktande sheetmask som ska ge en slätare hy, från Lancôme. Här kan du köpa den (länk till butik).

7. Plattång

Det finns inte mycket som slår känslan av en ny plattång. Den här julklappen gör håret en tjänst då de nya plattorna ofta bidrar till mindre slitage på håret i början, vilket ingen tackar nej till.

Plattång från ghd. Här kan du köpa den (länk till butik).

8. Hårvård

Det är inte bara ansiktet och kroppen som behöver lite extra kärlek i vinter. Nej, håret får inte glömmas bort. Att ge bort en hårmask som kan rädda vintertorrt hår i julklapp är både smart och uppskattat.

Mjukgörande och återfuktande hårmask, från Maria Nila. Här kan du köpa den (länk till butik).

9. Presentask

Än en gång, om du inte kan bestämma dig så är ett kit med allt möjligt den perfekta presenten. Den här boxen passar extra bra till personen som önskar sig ”smink” i julklapp.

Förvaringsbox med smink och hudvård från Lancôme. Här kan du köpa den (länk till butik).

Läs mer:

Här är tio julklappar till den modeintresserade

21 julklappstips till personen som gillar träning

Romantiska julklappar att lägga under granen