Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

9 julklappar till beautyjunkien att lägga under granen

31 okt, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Julklappar till skönhetsnörden
Ibland är det svårt att hitta rätt men då och då får man en fullträff direkt. Om du inte vet vad du ska önska dig i julklapp eller om du letar efter den perfekta presenten till personen som älskar skönhet så kan du kika in här. Nu tipsar vi om nio alternativ som passar alla vars hjärta slår ett extra slag för smink och hudvård.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är du på jakt efter en julklapp till beautyjunkien i ditt liv? Då har du kommit helt rätt. Det kan nämligen vara svårt att hitta den perfekta presenten till den som är intresserad av skönhet, speciellt när man själv inte är så insatt i ämnet. Därför har vi samlat lite tips som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Scrolla ner för att hitta produkter och tips på vad du kan ge bort – och vem vet kanske hittar du något du själv kan önska dig?

1. Sminkspegel

Oavsett om personen är nybörjare eller proffs på makeup och hudvård så uppskattar man alltid en bra spegel. Det kan dessutom bli en fin detalj att ha på skrivbordet och en enkel sak att ta med på resan eller att flytta runt i hemmet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Sminkspegel med ledlampor

Bordsspegel med LED-lampor och förstoringsglas på baksidan, från Gillian Jones. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Necessär

Att investera i en bra necessär som håller formen och där sminket är lättåtkomligt kan förenkla vardagen för vem som helst. En fin necessär som dessutom är praktisk kan därför vara en klockren julklapp till den som älskar skönhet och behöver någonstans att förvara sina produkter.

Gul neccesär för smink

Gul necessär i skinnimitation med olika genomskinliga fack för förvaring av smink och skönhet, från H&M. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Förvaring

Att ha sminket i en necessär kan både vara praktiskt och fint när du ska resa, men det finns även vissa nackdelar med att använda det som förvaring varje dag. Olika puderprodukter har nämligen en tendens att smutsa ner annat smink och olika borstar tenderar att fara illa om de böjs fel i det trånga utrymmet. Så, gör beautyjunkien i ditt liv en tjänst och investera i bra förvaring till alla produkter och ägodelar.

Annons
Förvaringslåda för smink

Genomskinlig låda med spegellock och olika fack för förvaring, från Nomess Copenhagen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

4. Hudvårdsprodukter

Om du inte kan bestämma dig vad du önskar dig eller om du har svårt att veta vad du ska ge bort, så finns det alternativ som går hem varje gång – nämligen färdiga kit med hudvård och skönhet! En klassiker som kan kännas tråkig i stunden men som alltid uppskattas år efter år.

Kit med hudvård från Peter Thomas Roth

Kit med tre produkter som ska tillföra fukt till en vintertorr hy, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

5. Sminkborstar

Något man aldrig kan få för mycket av är sminkborstar i alla storlekar och former. Så, om du vill investera i en säker julklapp i år så är det perfekta alternativet just sminkborstar.

Borstar från real techniques

Borstar i set om fyra med olika modeller, från Real Techniques. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

6. Ansiktsmask

Om du vill ge bort en avkopplande stund i julklapp kan du investera i en återfuktande ansiktsmask. Vintern är en tid då nästan alla behöver återfukta huden vilket gör ansiktsmasken till en julklapp som uppskattas och som nästan aldrig kan bli fel.

Annons
Årets ansiktsmask på ELLE-galan

Återfuktande sheetmask som ska ge en slätare hy, från Lancôme. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Plattång

Det finns inte mycket som slår känslan av en ny plattång. Den här julklappen gör håret en tjänst då de nya plattorna ofta bidrar till mindre slitage på håret i början, vilket ingen tackar nej till.

Plattång från ghd

Plattång från ghd. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Hårvård

Det är inte bara ansiktet och kroppen som behöver lite extra kärlek i vinter. Nej, håret får inte glömmas bort. Att ge bort en hårmask som kan rädda vintertorrt hår i julklapp är både smart och uppskattat.

Hårmask från maria nila

Mjukgörande och återfuktande hårmask, från Maria Nila. Här kan du köpa den (reklamlänk).

9. Presentask

Än en gång, om du inte kan bestämma dig så är ett kit med allt möjligt den perfekta presenten. Den här boxen passar extra bra till personen som önskar sig ”smink” i julklapp.

Julklapp till den som älskar smink, från lancome

Förvaringsbox med smink och hudvård från Lancôme. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Här är tio julklappar till den modeintresserade

21 julklappstips till personen som gillar träning

Romantiska julklappar att lägga under granen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons