Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

9 beautynyheter vi ser fram emot 2019

14 jan, 2019 
9 beautynyheter vi ser fram emot 2019
Våren är i antågande på beautydiskarna. Och några nyheter som kommer göra vår kropp, hy och hår redo för ljusare tider ser vi extra mycket fram emot. ELLEs Beautyredaktör Carin Hellman listar 9 kommande favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Helt enkelt underbart – vi börjar se vårtecken på beautydiskarna! Sköna nyheter för hela kroppen – smarta livräddare de dagar tiden är knapp och behovet för snabb uppdatering av hud, hår och kropp är stort!

Makeup, kroppsprodukter, hårvård och doft – ELLEs beautyredaktör Carin Hellman listar 8 av dina kommande vårfavoriter.

1. Skräddarsydd hudvård från Clinique

Ciniques nya hudvård ID.
Addera en extra boost i hudvården.

Cliniques ikoniska tre-stegs-system där den gula Dramatically different moisturizer varit en mjukgörande favorit sedan sextiotalet. I dag finns den i tre olika varianter av den ikoniska hudcrèmen, beroendes på hudtyp. Nyheten för i vår är Clinique ID – fem olika boosters som adderas i någon av de tre  Dramatically different moisturizer. Torrhet, linjer, allmän glåmighet – det finns en boost för alla hudproblem.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Lanseras i februari.

2. Naturlig mjukgörare från The Body Shop

The Body Shops shea butter.
100 % sheamsmör för torrisar.

Sheasmör – denna livräddare för precis hela kroppen. The Body Shop har sedan 1994 (!)  köpt hållbart producerat sheasmör från Community Trade-partnern Tungteiya Women’s Association, som tillverkats av kvinnor från byar i norra Ghana.  Nytt för i vår är 100 % naturligt sheasmör som kan användas i princip överallt där kroppen och hår känns torrt. Helt naturligt och vegansk mjukgörare.

Lanseras 19 februari.  

3. Mjuka pastellskuggor från Dior

 

Annons
Ögonskuggspaletten Sugar Shade.

Dior beautys Creative director och chefsmakeupartist Peter Philips har inspirerats av mjuka, sockersöta pasteller till Diors vårlook Lolli’ Glow. Vi är så sugna på att svepa den här gräddiga 5 Couleurs collector i tonen Sugar Shade på ögonlocken nu när ljuset snart återvänder!

Lanseras 28:e januari 2019.

4. Favorit i ny skrud från Armani

Armanis parfym Si.
Doftfavorit i ny tappning.

Våren har kommit till Armani! Den nya persikotonade Sì Fiori är den blommigaste versionen av Armani Sì:s alla parfymer. En perfekt doft att inviga våren med!

Annons

Lanseras i februari. 

5. Bokstavs-glow från Lancôme

Lancômes nya vårlook.
ABC för snygg lyster!

En perfekt bokstavskombination för lyster till kinden – Blush Alphabet är Lancômes piff för i år och ger den perfekta pigga looken. Ingår i deras kommande vårlook.

Lanseras i februari. 

6. Kolsvart rengöring från Monsun

Monsuns nya duschcrème.
Kolsvart djuprengöring för hela kroppen.

Svenska spa-serien Monsun lanserar en rad härliga, prisvärda nyheter för kroppen. Morning dew detox är en kolbaserad, djuprengörande duschcrème som ger en ljuvlig energiskjuts på morgonkvisten.

Annons

Lanseras på Kicks i januari. 

7. Klassiker från YSL i hjärtlig skepnad

YSL Touce eclat med hjärtan.
Bli kär i en concealer-klassiker.

YSL:S Touche èclat – denna älskade concealer och highlighter för att avhjälpa trötthet och glåmighet. Lite extra glad bli man av hjärtprydda och limiterade samlarobjektet Touche Eclat Collector som lanseras med YSL:s vårlook.

Lanseras i februari. 

8. Vårdande färginpackning från Björn Axén

Björn Axén färginpackning.
Ge färgen en extra boost!

Björn Axén är experter på att ge oss snabba smart lösningar när vi inte hinner förbi frisören. Deras nya Color Refresh treatment finns i flera toner och är en färgpigmenterad inpackning som ger nytt liv och färgboost åt trötta vinterlängder.

Annons

Lanseras i januari.

9. Ögonöppnande mascara

Max Factors nya mascara Rise & Shine.
Öppna ögonen för våren!

Man kan alltid lita på Max Factor när det kommer till bra och prisvärda mascaror. Våren 2019 är inget undantag – då lanseras nämligen Rise & Shine Lift and Volume. Och precis som namnet skvallrar om är det en mascara med dubbla superkrafter – lyft och volym i samma formula och jordnötsformade borste.

Lanseras i början av mars.

Läs mer: Jessica Chastains listar sina bästa skönhetsprodukter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons