9 beautylooks att inspireras av inför Alla Hjärtans dag

Sugen på något helt nytt på Alla Hjärtans dag? Plocka fram sminklådan och hämta inspiration från dessa heta koncept. Nummer 5 är vår solklara favorit!
10 februari, 2017

Singel eller inte – vi älskar alla tillfällen när man får leka lite extra med sin look. Klassiskt röda läppar och naglar är aldrig fel, men vad sägs om att testa något helt annat i år? Här är 9 sätt att sätta alla hjärtans dag-touch på dig själv.

1. Flirtiga ögon

Det är faktiskt inte så svårt som det ser ut. Fäst en mall på ögonlocket och måla därefter din ögonskugga som vanligt. Enklast är att klippa ut ett litet hjärta av tejp som du sedan drar bort.

2. Mörka naglar

Vi håller gärna fast vid höstens stora trend med mörkare toner ett tag till – det är ju svårt att slå den här fantastiska nyansen.

valentines-nails

Foto: Pinterest

3. Slarvig flätknut

Den perfekta frisyren för oss som alltid är sena. Dela håret i en snedbena och fläta längs med hårlinjen. Sätt upp håret i en hög tofs och fäst den slarvigt med hårnålar. Avsluta med hårspray för att fixera frisyren. (se hur du gör här)

4. Förförisk mole

Vad vore en alla hjärtans dag utan några hjärtan? Matcha din mole med ögonskuggan precis som Kylie Jenner eller experimentera med kontrastfärger.

5. Dramatisk eyeliner

Rött läppstift är inget måste på dejten (även om det är väldigt snyggt). Satsa på ett dramatisk öga med relativt neutrala läppar. Ju mer eyeliner desto bättre!

6. Suggestivt lack

Ett sött budskap som bara syns för den som kommer riktigt nära. Här krävs en supertunn nagelpensel– och en stadig hand. Men väl värt det när resultatet blir så här.

7. Kyssvänliga läppar

Vi kan inte få nog av den här bilden. Grunda med en mörk bas och forma hjärtat med ett metallic-läppstift. Det kanske inte håller för superkyssen – men snyggt är det.

8. Het skugga

Att få till den röda ögonskuggan kräver lite pill, men garanterar en farligt intensiv blick. Knepet är att blanda olika nyanser av rött för att bygga djup runt ögat.

9. Evig kärlek

Den ultimata kärleksförklaringen. Och nej, det är inte för alla. Törs ni ta steget?

LÄS OCKSÅ: SMÅ, FINA TATUERINGAR FÖR FINGRET

king-queen

Foto: Pinterest

LÄS OCKSÅ: 5 slottshotell som är perfekta för en romantisk weekend