Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

8 makeupinspiratörer att följa på Instagram

20 nov, 2016 
Instagram – det sociala mediet som (förutom att det snor massa tid från oss och gör att vi upplever våra live genom en fotolins) också förser oss med daglig inspiration – t ex inom beauty.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

De är makeupartister, youtubers, beautyentreprenörer och skönhetsredaktörer. Och de fyller sina flöden med superhärlig makeupinspiration hela tiden – vi listar vår topp-åtta-makeupinspratörer ni måste följa på instagram just nu!

Nudestix @nudestix 

Vilka: De två New York-systrarna Ally och Taylor som tillsammans med sin mamma (som är kemist) har det egna makeupmärket Nudestix – multianvändbara pennor för ögon, läppar och kinder.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Varför?: förutom hands-on-tricks om hur man skapar snygga, användbara makeuolooker med mjuka är syrrorna bara superhärliga, coola and too cute! Allt är postat med mycket humor och glimten i ögat.

 

Annons

 

Charlotte Tilbury @ctilburymakeup

Vem? The makeup of makeupartist – vi pratar en av världens topp tre makeupartister. Inte nog med att hon mejkat varenda kändis there is – hon har även sitt eget, helt ljuvliga makeupmärke (tyvärr inte till försäljning i Sverige, dock på t ex net-a-porter).

Varför: Hon ger våra flöden mycket lyxig, glitz and glam med sina mejkuper på Kim Kardashian och Kate Moss. Dessutom ligger hon bakom mejkupen på var och varannan modevisning värd att nämna och därför alltid först på bollen med uppkommande trender.

 

Annons

 

 

 

 

Emma Unckel @emmaunckel

Vem: En av våra egna, eminenta skönhetredaktörer här på ELLE!

Varför: Förutom ett härligt, inspirerande nyhetsflöde  är Emmas signum ljuvliga, rappa instagram-tutorilas med allt kring hur du snabbt fixar superfina mejkuper. Snabba tips och tricks du verkligen inte vill vara utan!

 

Annons

 

Sali Hughes @salihughesbeauty

Vem: författare, journalist och beautykolumnist på bland annat brittiska the Guardian och BBC.

Varför: Nyheter och mer ”grävande” beuatyjournalistik, aalltid med glimten i ögat.

 

 

Jessica Alba @jessicaalba

Vem: Skådisen med det egna beautymärket The honest beauty.

Varför?: Ger en härlig, men ”fötterna-på-jorden” inblick i LA/Hollywood-life – mejkbilder blandas med bebisar och kändiskompisar.

 

Annons

 

Linda Hallberg @lindahallberg

Vem: En av våra största beauty-instagrammare och youtubare. Makeupartist med extremt som fokus och numera även med självbetitlat makeupmärke LH cosmetics.

Varför: Ett riktigt heaven för alla inbitna makeup-junkies som gärna går för ”more is more”.  Mer är det förändringseffekten med makeup som fascinerar med Lindas konto.

 

 

Terry de Gunzburg @terrydegunzburg

Vem?: Queen B of makeup – Terry skapade legendariska Touche Éclat för YSL och har sedan flera år det egna makeupmärket By Terry.

Annons

Varför?: Sofistikerad och humoristisk – lika delar fantastisk makeup som konst-inspiration (hon är en dedikerad art-collector) i hennes flöde.

 

Annons