Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

70-kronorskrämen Rihanna och Alexa svär vid – och andra skönhetsikoner i hälsokosten

08 apr, 2015 
AvMaria Ahlgren
Annons

Hälsokostbutiken är nya skönhetsdestinationen! Här är fem produkter som vi – och stjärnorna, staplar i badrumsskåpet.

Elle Style Awards
halsokost_beauty

WELEDA, Skin Food, ca 70 kr/30 ml

Annons

Supermodeller, toppmakeupartister och damer som Rihanna och Alexa Chung svär vid den lilla gröna tuben, som snart firar 100 år som hudräddare. Skin Food mättar snabbt den rejält torra huden med 100% naturliga ingredienser. Smörj på fnasiga plättar, marinera torra armbågar, använd som ansiktskräm (mixa med Weleda Calendula Face Cream for Baby om för tjock) eller kör det klassiska backstagetricket med Skin Food på kindbenen för naturlig glow.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Rihanna Posing For Photos With Her Drag Queen Fans

DR HAUSCHKA, Rose Day Cream, 272 kr

Om det är gott nog åt Kate Upton… Dr Hauschkas homeopatiskt inspirerade produkter är lika mycket kultförklarade som klassiska. Den här dagkrämen gömmer extrakt från rosenblad, rosvax och johannesört. Dock kan den irritera känslig hud, varnar ELLEs interna hudpolis. Välj om du letar efter lyx till en redan balanserad hud, snarare än problemlösare.

Annons
Kate Upton attending the Vanity Fair Oscar Party 2015 on February 22, 2015 in Beverly Hills, Califor

Kate Upton doftar och ser ut som en ros!

JOHN MASTERS ORGANICS, Evening Primrose Shampoo, 219 kr

Rose Huntington-Whitey och Marchesa-designern Georgina Chapman är bara två hårfagra celebriteter som fångats av JMOs ekologiska – och givetvis sulfatfria – hårvård. Smockpackad med protein och essentiella oljor som stärker och återfuktar torrt, sprött hår.

IMEDEEN, Tan Optimizer, ca 395 kr/60 tabletter (2 månaders användning)

Den klassiska soltabletten! Börja knapra redan nu för att boosta och förlänga sommarens bränna, och stärka hudens naturliga skydd mot dåliga strålar. Är du en av oss som i bästa fall blir rödblossig kräfta är dessa genvägen till gyllene St Tropez-spiror. Hemligheten är en mix av super-antioxidanterna beta-karoten och lykopen, vitamin C och hudvårdande vitamin E. OBS! Ersätter inte solkrämen, så fuska inte med SPF:en.

Annons
kneipp_cheerful mind

BUBBLARE!

KNEIPP, Body Wash ”Cheerful Mind”, 55 kr

Vår senaste hang-up är den den här vårkänslobomben till duschkräm. Doftar ljuvligt av passions- och grapefrukt. Fri från tvål betyder mjuk, återfuktad hud.

Av Maria Ahlgren Foto All Over Press

Annons