Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

7 produkter som återfuktar och ger din hud ett sommarglow

Bodylotions som ska ge glow

Täckande resultat, vegansk formula och diskret vardagslyx. Här är sju produkter som ska ge glow och lyster samtidigt som de återfuktar huden på djupet. Vilken är din favorit?
29 juli, 2019

Ett naturligt glow är svårt att ersätta och i bland kan man sakna det där lilla extra när man smörjer in en sommartorr hud. Oavsett om du är ute efter en extra festkänsla med täckande resultat eller den lite mer diskreta vardagslyxen finns det något för alla. Behålla sommarglowet med produkter som både ska återfukta huden samtidigt som de ska ge lyster och glow. Nedan har vi samlat sju produkter för alla tillfällen. Scrolla ner för att hitta din favorit!

Produkter som ska ge glow till huden:

 

Bodybalm som ska hjälpa till att ge glow

Kroppsbalm som ska hjälpa till att jämna ut hudtonen samtidigt som den bidrar med fukt och lyster, från Löwengrip. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Bpdyskimme roch glow i en förpackning

Skimmer bodylotion som bland annat ska ge glow och täcka oönskade bristningar, finns i tre olika nyanser, från OFRA Cosmetics. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Glow stick on-the-go

On-the-glow-stick du kan använda på alla partier på kroppen som behöver extra fukt eller glow, från Pixi. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Sommarglow med denna olja

Kroppsolja som innehåller naturliga oljor som ska mjukgöra och bidra med glow till huden, från Emma S. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Vegansk bodylotion som ska ge glow

Vegansk bodylotion som ska bidra med fukt och glow, från Love Beauty and Planet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Bodylotion som ska bygga upp ett gradvist glow och skimmer

Bodylotion som gradvis ska bygga upp ett solkysst naturligt resultat med lyster, från Decleor. Här kan du köp den (reklamlänk från Adtraction).

Kroppsolja som ska ge skimmer och glow

Kroppsolja som ska ge ett fint lyster samtidigt som den återfuktar på djupet och ska vara snabbtorkande, från Formula 10.0.6.. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

8 fantastiska fakta om huden – kroppens största organ

10 produkter som hjälper sommartorr hud att bli len och återfuktad

Mjuk hud och lyster – här är peelingen för dig med känslig hy