Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

7 fantastiska beautyögonblick från London Fashion Week

21 feb, 2018 
AvNora Kourkis
Beautyinspo kommer lastad! London Fashion Week bjöd på en hel del otroliga beautyögonblick. ELLE har listat några av höjdpunkterna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

MÖRK ROMANTIK

Erdems makeupartist Val Garland inspireras av 1920-talets Hollywood. Looken är romantisk och sofistikerad och andas film noir. Anthony Turner står bakom hårstylingen.

DISCODIVA 

Ljuvlig lila diskofest på Halperns visning. Makeupartist Isamaya Ffrench står bakom looken, via MAC.

Annons

DET NYA NATURLIGA

Hos Emilia Wickstead gjorde man det mycket enkelt och fräscht med hjälp av aprikosfärgade skuggor. Lucy Bridge var makeupartist.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

MORE IS MORE

Rosa skuggor hos Ashley Williams. ”Det är inte smink att gömma sig bakom, det är smink för att få dig att känna dig stark”, slår Thomas De Kluyver, makeupartist fast. Färgade skuggor skapar en punkig look.

Annons

ABSTRAKT GLITTER

Makeuplook av makeup rtisten Val Garland.

80-TALS FEST

Skimrande skuggor i rosa och lila hos Pilotto.

Annons

METALLGLAMOUR

Backstage på Temperley London poserar modellen med en perfekt Hollywood-look. Otroliga ögonbryn, guldsotade ögon och en klassisk eyeliner. Makeupartisten Charlotte Tilbury kombinerar 30-tal med 70-tal.

Foto IBL, Imaxtree

 

Annons