ANNONSSAMARBETE MED IDUN MINERALS

6 beautysnackisar – här är sommarens hetaste trender

Modeller med sminktrender

Ultraglossiga läppar möter naturlig bas och 90-talsbryn. I sommar sätter de senaste sminktrenderna detaljerna i fokus. Samtidigt är en viktig nyckel att göra medvetna val – så tolka looken med produkter som tar hänsyn till miljön.
16 maj, 2022

För den som vill sätta tonen i vår och sommar gäller vackra och vågade looks. Den naturliga basen med härligt glow hänger kvar men nu går vi all in på enskilda detaljer. Gnistrande ögonlock i jordnära nyanser, de glossigaste av läppar och rosiga kinder som blossar i kapp med solen är några av säsongens allra hetaste trender – och inte minst den medvetna minimalismen.

Conscious beauty för en hållbar framtid

För oavsett vilken trend du tolkar är den mest tongivande att göra medvetna val – för vad kan vara viktigare än att ta hand om vår planet?

Beautyvärlden kan kännas som en djungel för den som är ute efter kvalitativa produkter men samtidigt vill göra medvetna och hållbara val. Stockholmsfödda IDUN Minerals har nu lanserat IDUN Minerals 2.0 – ett omfattande förpackningsbyte för just det här syftet.

Förbi är tiden då en produkt skulle väga tungt för att kännas exklusiv. Den nya lyxen? Medveten minimalism. Med ny design och fjäderlätta förpackningar i hållbara, återvinningsbara material blir IDUN Minerals ett självklart val för dig som vill tolka vårens hetaste trender med både högkvalitativa produkter och ett gott samvete. Förutom fördelarna för miljön är lätta förpackningar perfekta i både handväskan och necessären. En win-win helt enkelt.

Sommarens 6 hetaste sminktrender

Rouge är rätt

blush i olika nyanser
tomasmonka

Den rosiga kinden är allt den här säsongen. I vår är den allra trendigaste produkten i din necessär helt klart ett rouge – gärna i en kall, hallonfärgad nyans eller varm korall. Våga gå loss med ditt rouge upp mot tinningen, längs näsryggen och till och med över ögonlocken. More is more!

Mineral Blush från IDUN Minerals finns i härliga färger inspirerade av Nordens härliga bär. Den nya ultralätta pappersförpackningen som är 100% återvinningsbar ersätter den tidigare svarta plasten – medveten minimalist at its best.

Läs mer här:
https://www.idunminerals.com/collections/face/products/mineral-blush

Solkysst lyster

Vinterblek hy är ett minne blott. Efter månader av mörker suktar vi alla efter sol och värme – så låt det synas genom en bronzig look. Applicera en skimrande bronzer för en naturligt solkysst hy med extra lyster.

Anamma trenden med Shimmering Mineral Bronzer Midnattssol från IDUN Minerals. Precis som rougen är bronzerns nya förpackning helt återvinningsbar och dessutom vegansk och självklart cruelty-free. Förpackningsvikten har reducerats med hela 57%.

Läs mer här:
https://www.idunminerals.com/collections/face/products/shimmering-mineral-bronzer-midnattsol

Låt huden stråla

Den naturliga basen är här för att stanna – och vi älskar det! Låt din egen hud stråla med en foundation med lätt täckning och gör i stället plats åt en utmanande ögonmake eller en poppande läpp.

Ett säkert kort för den naturliga basen är IDUN Minerals Liquid Mineral Foundation Norrsken. En silkeslen flytande foundation med lätt täckning som smälter in i huden och ger lyster. Den nya förpackningen har en ny modern design och innehåller inte längre svart plast, som inte är möjlig att återvinna, utan mer hållbara materialval.

Läs mer här:
https://www.idunminerals.com/collections/face/products/liquid-mineral-foundation-norrsken

Lyxig multiprodukt

Låt ögonen stå i centrum med en glimrande finish. Ögonskuggan Fjällsippa i lyxiga nyansen Champagne sätter looken med sin höga skimmerfaktor. Denna multiprodukt fungerar dessutom både som ögonskugga och highlighter.

Den minimalistiska förpackningen är avskalad till minsta möjliga och tillverkad i monomaterial för att underlätta återvinning.

Läs mer här:
https://www.idunminerals.com/products/eyeshadow-highlighter-fjallsippa?_pos=2&_sid=98e20ade7&_ss=r

Nostalgiska bryn

90-talets tunna bryn är på starkt återtåg! Trots att de tjockare och fylligare brynen fortfarande håller i sig, ser vi nu hur de smala markerade ögonbrynen börjar ta alltmer plats. Med en sylvass ögonbrynspenna kan även du uppnå 90-talets hetaste bryn med enkelhet.

IDUN Minerals Eyebrow Pencil har en slät och silkesmjuk textur som är som gjord för att skapa de perfekta brynen. Ögonbrynspennan innehåller veganskt vax som gör att färg och bryn håller sig på plats hela dagen. Pennan kommer i fyra färger och inkluderar en borste för ett naturligt resultat.

Läs mer här:
https://www.idunminerals.com/collections/eyes/products/eyebrow-pencil

Krämigt skimrande läppar

Lev upp till vårens trender med en krämigt skimrande läpp i en härlig kulör. Vi ser allt från dramatisk plommon till ljuv korall – så tolka hur du vill.

Samtliga av IDUN Minerals Creme Lipsticks är återfuktande med en lätt skimrande finish. Färgen Frida är perfekt för dig som gillar persika/korall och Ingrid Marie är ultimat för den som är svag för klassiskt hallonrosa nyanser.

Den nya läppstiftförpackningen har tagits fram för att underlätta återvinningsprocessen och förpackningsvikten har minskats med hela 59%. Ett vårdande läppstift som är ett bra miljöval.

Läs mer här:
https://www.idunminerals.com/collections/lips/products/creme-lipstick

Ännu fler tips:

För tips och tricks för hur du applicerar IDUN Minerals härliga produkter, besök deras YouTube kanal här: https://www.youtube.com/channel/UC8tIy_8Eruhag340SEiIzeg