Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

5 trendiga beautylooks för bröllopssäsongen 2019

12 mar, 2019 
Bröllopstrender inom smink 2019
Metallicdetaljer, matta, röda nyanser och softat ton i ton. Här är de största beautytrenderna för bröllop och fest under 2019.
Annons

Årets stora bröllopssäsong är nära och vi har kikat närmare på beautytrenderna som regerar under 2019. Gör dig redo för att inspireras – oavsett om du själv ska stå brud, gå som gäst eller helt enkelt bara vill testa en ny look!

1. Metalliska detaljer

Bröllopstrender i smink 2019, metallic-detaljer.

Metallic i alla nyanser är ett spännande sätt att sätta guldkant (eller silver!) på brud- och festmejken. Hos Reem Acra hade modellerna dramatiska cateyes med silverfärgad eyeliner. Metallerna fungerar även på naglar – guld som silver – och allra finast är så klart att satsa på både ögon och händer. Gärna mixade metaller.

Annons

Tips!

Glittereyeliner, Nyx

Silvereyeliner, Nyx

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Glimmrande eyelinern Glitter goals liquid eyeliner i nyansen Diamond dust appliceras med en tunn spets, vilket gör det enkelt att få till skimrande och precisa linjer. Den silverglittriga formulan torkar snabbt och är perfekt för att skapa snygga vingade former. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Gelnagellack i guldton, Essie

Guldnagellack Essie

Med nagellacket Gel couture nail polish i den guldiga nyansen Daring damsel skapar du salongslik gel-manikyr hemma – och utan uv-lampa. Komplettera med överlacket från samma serie för en finish som håller länge. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Krämig puderögonskugga i silvernyans, Clarins

Krämig ögonskugga silver

Ögonskuggan Ombre iridescente i nyansen Silver white är en krämig puderögonskugga som är enkel att applicera och smälter in i huden direkt. Resultatet är en långvarig finish som varken rinner eller smälter. Finns att köpa här. (reklamlänk)

2. Matta röda nyanser

Röda, matta läppar

Vi har ännu inte tröttnat på den matta finishen och tillsammans med en slarvig uppsättning eller en nonchalant utsläppt frisyr kommer de matta röda nyanserna verkligen till sin rätt.

Annons

Tips!

Vårdande matt läppstift, The body shop

Matt rött läppstift från The body shop

Matt läppstift i nyansen New Orleans Scarlet, med pigment av hög renhet, vilket ger en intensiv färg. Läppstiftet är berikat med paranötsolja och bivax för en vårdande finish och ett hållbart resultat. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Smidig läppenna med matt finish, Marc Jacobs beauty

Läppenna, Marc Jacobs

Le Marc liquid lip crayon i nyansen How rouge! är en matt läppenna med samma intensiva och krämiga täckning som ett traditionellt läppstift, men är enklare att applicera. Formulan har ett subtilt skimmer som gör att läpparna upplevs som mer fylliga och resultatet håller i upp till 16 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Matt lip cream, Nyx

Nyx lip cream amsterdam

Soft matte lip cream i nyansen Amsterdam är varken ett läppstift eller ett läppglans, snarare en sorts läppfärg med silkeslen, hållbar och matt finish. Finns att köpa här. (reklamlänk)

3. Softade rosa toner

Bröllopstrender, rosa läppar

En mjuk sminkning – med softade rosa toner på både läppar, kinder och ögonlock – är en brudstil som passar alla och den är helrätt i år. Matcha med den fina trenden med låg knut eller hästsvans smyckad med ett sidenband.

Annons

Tips!

Multistift för ögon, läppar och kinder, Nudestix

Nudestix

Multistick i den diskreta rosa nyansen Bare back fungerar lika bra på kinderna, som ögonlocken och läpparna. Stift i ena änden och borste i den andra, som dessutom är avtagbar för en enklare rengöring. Används direkt på huden och lämnar en naturlig och lätt känsla. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Läppbalsam med rosa effekt, Eos

Eos color boost

Återfuktande läppbalsam med color change-teknologi, som anpassar sig efter läpparnas naturliga pH-värde och ger en individuell och skimrande rosa färgeffekt därefter. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Ljusreflekterande rouge, Bareminerals

rouge bareminerals

Gen nude powder blush i nyansen Call my blush ger kinderna en vacker och naturlig rodnad som håller hela dagen. Den krämiga, sammetslena formulan är enkel att applicera och du kan lätt bygga upp intensiteten till önskad nyans. Rouget innehåller ljusreflekterande och blurrande ingredienser som både jämnar ut och ger ett mjukt glow. Finns att köpa här. (reklamlänk)

4. Lyster och glow

Lyster är trendigt 2019-års bröllopssäsong.

Huden är fortfarande i fokus och självklart handlar det om lyster och glow. Satsa på en återfuktande och fräsch bas som strålar och ta hjälp av en highlighter för det där lilla extra.

Annons

Tips!

Lystergivande CC-crème, Erborian

Erborian CC-creme

CC-crème med inkapslade pigment som anpassar sig efter hudtonen och ger ett naturligt resultat med glow. Krämen är bland annat berikad med örten Centrella asiatica som verkar skyddande, återfuktande och skapar lyster, samt tigergräs som har en anti-inflammatorisk verkan. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Bronzing pearls, No7

Bronzing pearls från No7

Perfectly bronz powder är bronzing-pärlor som skapar en fin lyster och ett naturligt, fräscht resultat med en enkel applicering. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Gel-highlighter, Farsali

Gel-highlighter

Jelly beam illuminator highlighter har en gel-formula som är enkel att applicera och lägger sig som ett puder vid kontakt med huden. Resultatet blir en strålande finish med koncentrerad täckning och glow. Gelen är helt oljefri, vegansk och väldigt dryg. Finns att köpa här. (reklamlänk)

5. Färgmatchat

Bröllopstrender 2019, samma färg på läppar som ögonlock.

Samma färg på ögon som på läppar håller ihop sminkningen på ett vackert sätt och är stort 2019. Nudefärgat som drar åt det rosa hållet är det allra trendigaste, men självklart ska du välja en nyans du gillar och är mest bekväm med.

Annons

Tips!

Palett för hela ansiktet, Becca x Khloé Kardashian & Malika Haqq

Becca x Khloé Kardashian

Ansiktspaletten i färgen Made with love by Khloé (bilden) och Made with love by Malika är Beccas samarbete med bästisarna Khloé Kardashian och Malika Haqq. Innehållet i allt-i-ett-paletten reflekterar ljuset och ger ett naturligt skimmer – lite som ett verkligt fotofilter. Nyanserna appliceras på konturerna i ansiktet; på kindbenen, ögonen, under hakan och vid tinningarna. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Läppstift med glans, Clarins

Clarins Instant


Instant light lip balm perfector i nyansen Coral är ett läppstift som kan beskrivas som något mellan gloss och balm, vilket kombinerar transparent färg med glans. Läppstiftet glider smidigt på läpparna och innehåller ingredienser som verkar återfuktande och närande. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Ögonskuggspalett i nude och rosa, Huda beauty

Huda beauty palett

The new nude palette från omtalade Huda beauty innehåller 18 högpigmenterade ögonskuggor – från fina, matta nyanser till skimrande pärlemor och ljust nude och hallon, till koppar, nyponrosa och bronstoner. Perfekta att mixa och blenda med varandra. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Källa: Björn Axén, Harper’s Bazaar Foto: Imaxtree

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons