5 bästa svenska apoteksprodukterna just nu

Här är 5 produkter att spana in:
20 februari, 2015

Nog för att vi inte kommer sluta vallfärda till franska pharmacior för våra beautyfixes så fort vi får en chans i första taget, men det börjar minsann hända riktigt mycket spännande även på våra svenska apotekshyllor. Hög kvalitet till budgetpris – man måste ju älska!

ACO Protecting Day Cream, 209 kr.

ACO relanserade nyligen sin hudvård i ny, superfräsch design. Innehållet är som alltid valt med största omsorg och anpassat efter vår nordiska klimat. Vi gillar hela serien, men denna nonsensbefriade dagkräm för 25-plussare är en hit.

Kronan Selected Formula Nattcreme torr och känslig hy, 159 kr.

Innehåller en cocktail av snälla återfuktare som ser till att huden är mjuk och len när du vaknar. Torrhetslinjer, be gone! Oparfymerad.

Apoliva Styling Powder, 69 kr.

Oparfymerat torrschampo som fräschar upp mellan tvättarna och ger fin skjuts åt volymen. Finns både ofärgad och i brunt. Fynd!

Kronan Fuktserum, 99 kr.

99 pix för ett serum! Som dessutom gör exakt vad det lovar på flaskan – levererar fukt, fukt och åter fukt. Boostad med C-vitamin för lyster. Oparfymerat och passar även känslig hy.

Apoteket Formula Intensiv Fotsalva, 95 kr.

Ok, fotsalva är kanske inte det sexigaste, men snart är det faktiskt – tro’t eller ej – dags att blotta vinterfötterna. Rena rama dunderkuren för torra fossingar med sprickor och – hua! – förhårdnader. Innehåller hela 15% fuktbindande karbamid, och en ingrediens som motverkar dålig doft.

Snyggt i hyllan med nya ACO!

Av Maria Ahlgren