ANNONSSAMARBETE MED JABUSHE
Henrietta Fromholz, Michelle Jeng och Annika Leone

Foto: Amanda "Tuggmotstånd" Ekström

3 profiler berättar: Därför älskar jag att åldras

Varje skrattrynka och varje linje i ditt ansikte bär på en viktig historia. Så drop the make och låt huden stråla med stolthet. Här berättar tre profiler om sin syn på naturlig skönhet. – Att känna sig bekväm i sin hud är en frihet, säger Annika Leone.
25 februari, 2022
1:00

Efter reklamen: Drop The Make – profilerna om att gå osminkade

(1:00)

Slå på ljud

Det finns ett stigma kring det osminkade. En rädsla att visa upp de förändringar i kropp och hud som ett liv bär med sig. Att förskönande filter och tillrättalagda bilder samtidigt närmast är norm i sociala medier skapar lätt en stress kring vad skönhet ska vara.

Samtidigt växer motståndet mot förlegade ideal. Naturligt och oretuscherat är det nya vackra och hudvård den nya makeupen.

Genom statementkampanjen Drop the Make hyllas naturlig skönhet med alla dess nyanser.

– Det är en naturlig del av vårt liv att bli äldre. Och precis som hela kroppen blir äldre så blir ju huden också det. Det viktigaste tror jag är att inte jämföra sig med andra, säger journalisten, författaren och kroppspositivisten Annika Leone.

Annika Leone

Annika Leone

Foto: Amanda "Tuggmotstånd" Ekström

"MIN HUD ÄR LITE SOM EN DAGBOK"

– Det är rätt sjukt att de flesta tar för givet att det är smink som är svaret om man vill ha en glowig och välmående hud. Förr var jag väldigt mån om att sminka över ringarna under ögonen. Herregud dessa tjocka foundations som min hud har fått handskas med, säger entreprenören och bloggaren Henrietta Fromholtz.

Henrietta Fromholtz

Henrietta Fromholtz

Foto: Amanda "Tuggmotstånd" Ekström

– Min hudrutin har alltid varit viktigare för mig än min makeuprutin. Att känna sig bekväm i sin hud är en frihet, fortsätter Annika.

För modellen och civilingenjören Michelle Jeng är det vad din hud berättar som är det vackra.

Michelle Jeng

Michelle Jeng

Foto: Amanda "Tuggmotstånd" Ekström

– Jag brukar tänka att min hud är lite som en dagbok. Vissa ärr man fått när man var ute på äventyr som liten hänger med än idag och det fina är ju att även tillhörande historia hänger med. Jag kan tycka att alla typer av hud borde få synas mer. En perfekt hud borde definieras som en hud som mår bra, avslutar Michelle.

5 produkter som lyfter fram din naturliga skönhet

Jabushes hudprodukter är alla utvecklade och tillverkade i Sverige med 100 procent veganskt innehåll. Enkel och effektiv hudvård för kvinnor som vill framhäva sin naturliga skönhet.

Jabushe hudvård produkter

Jabushes hudprodukter är alla tillverkade i Sverige.

Här är fem produkter som hjälper naturen på traven.

Hydralift Express Mask

Snabbverkande mask som lyfter och slätar ut och dessutom bjuder på en fin primer-effekt.

Läs mer om produkten här

Jabushe Original Cream

Få härligt spänstig hy med denna kombinerade dag- och nattkräm som är den mest aktiva krämen i Jabushes sortiment. Reducerar fina linjer, grova porer och pigmentfläckar.

Läs mer om produkten här

Jabushe 3 in 1 peeling mask

En allt i ett produkt som kombinerar mekanisk peeling, syra/kemisk peeling och mask.

Djuprengörande och mjukgörande samtidigt som den ger fin lyster åt din hud. Passar alla hudtyper.

Läs mer om produkten här

Jabushe neck & décolletage firming cream

Särskilt framtagen för att ge spänst och lyster åt det känsliga området kring hals och dekolletage. Reducerar pigmentfläckar, rynkor och fina linjer. Innehåller bland annat jojobafröextrakt som förbättrar hudens elasticitet.

Läs mer om produkten här

Jabushe Collagen

Kosttillskott med kollagen. Stärker hår och naglar samtidigt som det boostar din hud. Innehåller hela 5 000 mg lågmolekylärt marint kollagen per dagsdos, samt dagsdosen av C-vitamin som stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

Läs mer om produkten här