16 redaktörer avslöjar sina bästa budgetprodukter

16 redaktörer avslöjar sina bästa budgetprodukter

På en redaktion som testar tusentals skönhetsprodukter om året är det inte konstigt att en bred kunskap befinner sig mellan skrivborden. Kolla in ELLEs bästa budgetfavoriter bland produkthyllorna.
12 april, 2016

På redaktionen smörjs, kläms och känns det på nya skönhetsprodukter varje dag. Och det med en barnslig fascination över allt vad krämer heter.Det här resulterar i en hel del upptäckter av budgetfavoriter.

Så kolla in vilken produkt som är Kakan Hermanssons mest prisvärda skönhetsfavorit, eller hur Emma Unckel håller en tonade bränna från topp till tå. Allt för en lunchpeng.

LÄS OCKSÅ: REDAKTÖREN LISTAR VÅRENS BÄSTA MASCAROR

Dermaspa goodness body oil, 95 kr, Dove.”Jag är svag för oljor som ger en gnutta guldglam men avskyr kroppsprodukter som glittrar. Det gör inte denna, i stället får man en härlig skimrande och solkysst yta från topp till tå.”

Cold cream, 89 kr, Avène.”Den vanligaste frågan jag får på min blogg är om oro och frågetecken kring torr hy i ansiktet. Det spelar ingen roll hur mycket jag tjatar om att det krävs mer än du tror, du måste smörja och smörja. En quickfix är dock denna produkt som funkar bra som över natten-mask eller på alla slags torra ytor din hud kan erbjuda dig. Fungerar som både skydd och återhämtning.”

Intensive repair cream 70%,95 kr, Decubal.”Min räddare i nöden och det enda som hjälper när jag har torr hy eller torra läppar. Jag använder den i kombination med någon annan fuktgörande crème. Jag har alltid en på jobbet och en hemma eller på landet.”

Homéoplasmine, 170 kr, Boiron. ”Denna darling i beautyvärlden är framför allt skapad för att hjälpa torr hy, eksem och solsveda. Läpparna blir sammetslena nästan oavsett hur illa utgångsläget var. Använd som nattmask eller dutta på ett par gånger under dagen. En del använder Homéoplasmine även som primer men för mig är det läppar, nagelband och ibland trötta och torra ögonlock som gäller. Bunkra på de franska apoteken, för tyvärr finns detta fynd inte att köpa i Sverige än. Sa jag att den dessutom är antiseptisk? Drömprodukt.”

Hand & nail cream, 60 kr, Neutrogena.”Jag är som besatt av den här handcrèmen! Jag bunkrar så fort jag är utomlands, den säljs i England och Frankrike. Otroligt bra för naglar och nagelband.”

Handcrème, Sweet lemon, 70 kr, H&M Conscious.”Jag älskar återfuktande handcrèmer och har alltid en på skrivbordet, i väskan och på natt- duksbordet. Helst en på handfatet också.De får gärna ha en god men mild doft och ett måste är att den ska gå lätt in i huden. Denna från H&M Conscious har blivit en vårfavorit som doftar riktigt gott men inte för mycket!”

Volume powder, 129 kr, Sachajuan. ”Vet inte hur många flaskor jag förbrukat! Använder speciellt vid nytvättat hår för att det inte ska kännas lika glatt. Eller för att få upp volymen när man snabbt ska swischa om till AW.”

Shimmering body lotion,Warm beach, 149 kr, Emma S.”Denna lotion är en ny favorit i mitt badrums- skåp. Förutom att produkten doftar fantastiskt av kokos (vem älskar inte det) och får mig att drömma om sommaren så är den också enormt återfuktande. Säg hej då till torra vinterben! Allt för ett bra pris.”

Colour twist, Vintage dream, 99 kr, Kicks.”Jag är en självutnämnd ’läpptjej’. De som känner mig vet att jag bär runt på löjligt många läppvarianter. Detta stift ger både färg, fukt och lyster. Samtidigt som man har råd att ha flera nyanser med sig i väskan!”

Försvarets läppsalva, 49 kr, Apoteket.”En uppgradering av en klassisker – från bra till bättre med den nya formulan.”

Natté anti-stress sleeping masque, 110 kr, & Other Stories.”Jag är en riktig torris på vintern. Men efter att ha sovit några nätter med denna härliga, fuktgivande mask – som luktar gott och är enkel att applicera – är min hy lenare och ser faktiskt piggare ut än på länge. Ett bra tips till alla med torr hy!”

Eyebrow pencil with brush, 95 kr, Isadora.”Mjuk och smidig brynpenna, som är lätt att använda och ger fylliga, naturliga bryn. Extra plus för den inbyggda borsten samt att den finns i tre perfekta nyanser.”

Eye make-up remover, Non-oily,59 kr, Refectocil.”Mycket skonsam, effektiv, dryg och prisvärd – en av få ögonmakeup-borttagningar jag testat som inte kliar i ögonen.”

Nagellack, Nr 501, 50 kr, H&M. ”Underbart nagellack som är lätt att applicera med en bred och bra pensel som ger exakt rätt mängd lack. Kör oftast med överlack, men egentligen behövs det knappt. Fin glans och håller toppenbra. Färgen501 är min ’varje dag’-färg och eftersom jag tycker förpackningen är så fin står den alltid på mitt skrivbord.”

Floral memento body scrub,90 kr, & Other Stories.”Det känns som att jag är på spa när jag använder Floral memento scrub, den är dryg och huden blir len och doftar fräschtav bergamott och pion. Känns lyxig!”

Cleansing wipes, Sensitive skin,55 kr, Nivea.”Jag gillar dessa smarta och effektiva pads som är snälla mot min hy men tuffa mot smuts och makeup. De tar till och med bort min vattenfasta mascara på ett kick, me like!”