Artikeln innehåller reklamlänkar

15 julboxar med skönhet som du kan fynda redan nu

Presentboxar med skönhet, perfekta julklapparna

Tycker du också att det kan vara svårt att hitta julklappar ibland eller letar du efter något till dig själv? Då kanske du ska investera i en presentbox som gör jobbet åt dig. Det finns många populära alternativ i butik redan nu – här tipsar vi om 15 varianter för den skönhetsintresserade.
10 oktober, 2019

Oavsett om du letar efter en present till dig själv eller om du vill skämma bort någon annan så finns de bra alternativ för alla tillfällen. Det gäller dock att veta vad man ska leta efter och vart man ska leta – och det är inte alltid så lätt.

Ja, ibland kan det vara riktigt svårt att hitta den perfekta julklappen. Oavsett om det är till kompisen, till din partner eller någon annan i din närhet. Men det finns en present som brukar gå hem hos alla och som ofta kan ses som ett säkert kort, nämligen presentboxen. Den finns i alla möjliga olika kombinationer som passar de flesta personligheterna och smakerna.

Nedan har vi tipsat om 15 skönhetsboxar med både smink och hudvård som du kan köpa redan nu. Så scrolla ner för att hitta den perfekta julklappen – till dig själv eller till någon du håller kär.

Lyxiga skönhetsboxar med hudvård:

Presentkit från Dermalogica. Här kan du köpa det (länk till butik).

Presentkit för hudvårdsfantasten som innehåller en ansiktsborste och sett serum. Kitet ska bidra till en strålande hy med lyster och kommer från Foreo. Här kan du köpa det (länk till butik).

Lystergivande gåvoset med tre produkter från Ole Henriksen. Här kan du köpa det (länk till butik).

Gåvoset med doft av indisk ros och mandelolja. Kitet innehåller duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm och minidoftstickor och kommer från Rituals.

Här kan du köpa det (länk till butik).

Gåvoask som innehåller ett oljeserum, en dagkräm, och en exfolierande ansiktsmask, från Decleor. Här kan du köpa det (länk till butik).

Kit som innehåller sex ansiktsmasker från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det (länk till butik).

Presentask innehållande duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm, doftljus, handtvål, och handbalm med doft av vit lotus och yi yi ren. Kitet kommer från Rituals och finns i olika dofter. Här kan du köpa det (länk till butik).

Kit med skönhet under 300 kronor:

Kit med sex stycken ansiktsmasker, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det (länk till butik).

 

Gåvoset med doft av körsbärsblomma och rismjölk som innehåller duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm och handtvål. Kitet finns i flera olika dofter samt storlekar och kommer från Rituals. Här kan du köpa det (länk till butik).

Kit med skönhet som innehåller en cleanser, toner och mudmask, från Pixi. Här kan du köpa det (länk till butik).

Necessär med hårspray och volympuder från Schwarzkopf. Här kan du köpa det (länk till butik).

Populära julboxar med smink:

Skönhetskit med foundation, borste, läppstift och serum från bareMinerals. Här kan du köpa det (länk till butik).

Sminkkit med produkter som ska lägga grunden för en långvarig makeup, från MAC Cosmetics. Här kan du köpa det (länk till butik).

Kit med smink som innehåller mascara, eyeliner och sminkborttagning, från Yyes Saint Laurant. Här kan du köpa det (länk till butik).

Set med mascara och rött läppstift från Dior. Här kan du köpa det (länk till butik).

Kit med smink som innehåller läppstift, läppglans, ögonskugga x 4 och puderrouge, finns i flera nyanser och kommer från MAC Cosmetics. Här kan du köpa det (länk till butik).

Läs mer: 

3 anledningar till att använda ögonkräm i din hudvårdsrutin

11 hudvårdstips för dig med fet eller oljig hy

Därför kan det vara bra att addera en toner till din hudvårdsrutin