Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

13 veganska julklappar till den som älskar skönhet

15 okt, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Veganska julklappar beauty
Har du svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp eller vet du inte själv vad du önskar dig? Här tipsar vi om 13 julklappar till den skönhetsintresserade personen – som dessutom är helt veganska.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Oavsett om du är en av de som började spela julmusik redan i september eller om du har strikta regler kring när det är okej att omfamna sin inre julglädje, så är julen på ingång. Om du också tänker att det kan vara bra att vara ute i god tid för en gångs skull, eller om du vill hitta inspiration till vad du själv ska önska dig i julklapp har vi samlat lite tips här.

Nedan hittar du nämligen 13 julklappar till den skönhetsintresserade personen i ditt liv. Som dessutom är helt veganska! Scrolla ner för att hitta din favorit.

13 veganska beautyklappar

Setting spray som är vegansk

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Setting spray som ska fixera sminket och ge ett återfuktande resultat på en hy med eller utan smink. Passar den som gillar doften av vanilj och kokos. Produkten kommer från Anastasia och här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons
Ögonskuggspalett som är vegansk

Ögonskuggspalett med fyra färger som ska vara lätt att jobba med, från Indy Beauty. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läppglans i olika färger som är veganska

Läppglans med mjukgörande egenskaper som finns i en rad olika färger, från Smith & Cult. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons
Pixi smink kit för dig som gillar glow, helt vegansk

Lystergivande smink-kit för den som älskar glow. Boxen innehåller en glow booster, finish powder och ett läppglans i färgen Sheer Rose, från Pixi. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Primer från ole Henriksen

Makeup-primer som innehåller c-vitamin och ska ge huden lyster. Passar en hy som behöver hjälp med att reducera synliga ålderstecken samtidigt som produkten ska vårda huden, från Ole Henriksen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Veganska skönhetsprodukter

Serum som passar en mogen hy då den ska hjälpa till att bekämpa ålderstecken, från The Ordinary. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Vegansk julklapp med fem produkter

Ask med sju olika beautyprodukter för den som är intresserad av hudvård. Boxen innehåller en duschgel, tvål, fotmask, handkräm, body lotion, badsalt och ett doftljus, från MON SUN. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Paste till håret som ger fyllighet och glans

Paste till håret som ska ge fyllighet och glans till både långt och kort hår, från Maria Nila. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Schampo och balsam från Ida Warg

Schampo och balsam som ska vara stärkande och återfuktande för håret, IDA WARG. Här kan du köpa schampo (reklamlänk). Här kan du köpa balsam (reklamlänk).

Annons
Vegansk olja får hår och kropp

Mjukgörande olja som innehåller naturliga ingredienser som kan användas både till håret och kroppen, från WeDo. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läppskrubb som är vegansk

Läppskrubb innehållande sheasmör som ska verka mjukgörande för läpparna, från Ecooking. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons
Make-up remover från Indy Beauty

Oljefri make-up remover utan doft, från Indy Beauty. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Deodorant för känslig hud som är vegansk

Unisex deodorant som innehåller vårdande ingredienser och passar en känslig hud, från Eco By Sonya. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Julklappstips! Gör ett litet kit och slå in flera presenter tillsammans i cellofanpapper, avsluta sedan med en liten rosett. Det blir både personligt och fint att lägga under granen.

Läs mer: 

15 julboxar med skönhet som du kan fynda redan nu

11 jumarknader i Europa som maxar julstämningen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons