Artikeln innehåller reklamlänkar

13 lyxiga parfymer att fynda under Black Friday 2018

Tom Ford, Chloé och Marc Jacobs är bara några av de märkesparfymer som finns att köpa till rabatterat pris under Black Friday.
23 november, 2018

Black Friday är här och för dig som gillar dofter av alla de slag finns en hel del parfymer på rabatt just nu. Kika på några av dem nedan.

1. Chloé – Chloé EdT

Eau de toilette från franska Chloé med en elegant, blommig doft av vita rosor. 30 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

2. Tom Ford – Velvet Orchid EdP

Insup svalkande citrus, kronblad, honung och rom i denna kraftiga doft från Tom Ford. 100 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

3. Giorgio Armani – Sì EdT

En feminin och ljus doft från Giorgio Armani med toppnoter av bland annat svarta vinbär och mandarin. 50 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

4. Jean Paul Gaultier – Scandal by Night EdP

En förförisk eau de parfum från Jean Paul Gaultier med mörka toner av trä och frukt, perfekt för utekvällen. 30 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

5. Marc Jacobs – Daisy Love EdT

Hjortron, prästkrage och vitt trä är Daisy Loves melodi från Marc Jacobs. 100 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

6. Yves Saint Laurent – Black Opium EdP

 

Eau de parfum från Yves Saint Laurent med sensuella, djupa inslag av vanilj, jasmin och kaffe. 30 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

7. Van Cleef & Arpels – Rose Rouge EdP

Inspirerad av kejsarinnan Joséphines stora kärlek till sina rosor. Här finns också toner av rosépeppar och svart vinbär. 75 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

8. Dior – Hypnotic Poison EdT

Eau de toilette från Dior med en förtrollande slöja av vanilj, aprikos, plommon och kokos. 30 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

9. Juicy Couture – Viva La Juicy EdP

En riktig klassiker från Juicy Couture med inslag av vilda bär, mandarin och jasmin. 30 ml. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

10. Versace – Bright Crystal EdT

Versaces Bright Crystal är en blommig doft med fruktiga toner av granatäpple och yuzu. 30 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

11. Carolina Herrera – Good Girl EdP

En eau de parfum för den sofistikerade och självständiga kvinnan. Med jasmin och kakao. 50 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

12. Marc Jacobs – Woman EdP

Marc Jacobs allra första doft har hämtat inspiration från blommande gardenior. Här finns också en hint av egyptisk jasmin. 100 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

13. Hugo Boss – The Scent for Her EdT

Sprudlande frisk eau de toilette från Hugo Boss med en doft av rosépeppar och grön mandarin. 30 ml. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

Läs mer:

8 härliga spaupplevelser att boka på Black Friday 2018

Black Friday 2018 – här är allt du behöver veta

10 parfymer du kommer att älska 2019