11 saker bara lata tjejer som inte orkar fixa håret förstår

Tycker du en slarvig tofs på huvudet i högsta grad är ett legitimt hårfix? ELLE ger dig 11 situationer bara dem lata hårmakarna förstår.
21 juli, 2016

LÄS OCKSÅ: 15 fantastiska saker vi lärt oss av Sex and the City!

1. Número uno: Det viktigaste produkten i badrumsskåpet är torrschampo… Det är ju inte amatörtimmen, alla vet att ett bra schampo är dyrt och används såklart bara till mycket speciella tillfällen…

2. När jobbveckans bästa frisyr liknar något i stil med:

3. När du kollar på en Youtube-tutorial för ambitionen om att testa en ny uppsättning, men redan efter steg två inser du att dem inte ens börjat med uppsättningen och klickar dig genast ur – detta var på tok för avancerat!

4. Hur du känner dig när du väl gjort i ordning håret. 

5. Irritationen som uppstår när du – faktiskt – lagt ner tid på ditt hår och vännen ställer in. Jag trodde vi var vänner?

6. När torrschampot tagit slut och du går igenom skafferiet i hopp om att hitta något som kan fungera. Vetemjöl, kanske?

7. Dag tre med otvättat hår övertygar du dig själv om att du kan köra en wet-look. Du tänker jobba med flottigheten istället för mot den.

Men det slutar så klart inte helt som visionen… sett Gollum i Sagan om Ringen?

8. När kollegan uppmärksammar dig med hur fräsch du ser ut och du har egentligen bara tvättat håret. 

9. Din frisör vill boka en ny tid om 6 veckor och du är svarar ”HA, 6 veckor? Ses om 6 månader”. Du slingrar dig ur och förklarar att du kommer ha en intensiv jobbperiod men lovar att ringa tillbaka samma dag. Bara du hör av dig samma år är väl det helt OK, eller?

10. Du har precis läst om hur trendigt det är med ostylat hår i en artikel och du tänker ”YAS! Älskar när min lathet blir rättfärdigad – jag är så stylish!”.

11. Du ser en regnig dag som en ursäkt till varför du inte stylat håret. Du passar på att dra en vals om din morgon vid kaffemaskinen: ”Missade ju bussen och fick stå i regnet, jag som hade fönat håret, men det visa sig vara förgäves –socker?”.

Foto All Over Press