ANNONSSAMARBETE

Sätt guldkant på tillvaron – nu inreder vi med äkta guld

Sätt guldkant på tillvaron – nu inreder vi med äkta guld

Möbeln med extra allt! Triss har tillsammans med Picky Living tagit fram en exklusiv kollektion för att ge våra hem en välbehövlig guldkant. Nu kan du vinna kollektionens sideboard i äkta guld – och få en styling av Elsa Billgren på köpet!
18 mars, 2019

Det gnistrande designsamarbetet mellan Triss och Picky Living grundar sig i insikten att plötsligt händer det – och tillsammans har de på temat sätt guldkant på tillvaron skapat sideboardet med extra allt. För här är det verkligen guld som glimmar.

Guldmöblen med extra allt är ett samarbete mellan Triss och Picky Living.

Kollektionen som består av fronter i guld uppdaterar det klassiska sideboardet Bestå från Ikea, och tanken är att vi med kollektionen ska kunna uppdatera den vita och vardagliga möbeln många av oss redan äger – till något mycket mer maffigt. Sideboardets detaljer är i 24 karat pläterat guld med mattsvart granitskiva som verkligen sätter sin prägel på alla hem.

Sätt guldkant på tillvaron. Är det du som får hem sideboardet i guld och Elsa Billgrens styling?

Sideboardet har ett värde på 25 000 kronor (!) och nu har du chansen att vinna pjäsen som kommer dra alla blickar till sig. Och som om det inte vore nog – Elsa Billgren kommer hem till vinnaren och stylar upp skåpet med fina saker till ett värde av 10 000 kronor.

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

För att delta i tävlingen ska du maila ditt bidrag till [email protected] och svara på följande:

– Vad är den högsta vinsten på en vanlig Triss-lott?

– Motivera varför du vill sätta guldkant på ditt hem.

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns är 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Tävlingsvillkor: https://www.svenskaspel.se/kampanj/triss-guldkant