Artikeln innehåller reklamlänkar

Matilda Svensson förenar konst och funktion

05 sep, 2018 
AvMalin Perlheden
Illustratören Matilda Svensson inspireras av naturen och älskar att skapa, helst av allt med glada och ljusa färger! Nu är hon tillbaka med en helt ny kollektion; Gäddhäng.
Annons

Matilda Svensson, 32, är illustratör och grafisk formgivare med bas i Malmö. Hemma i sin lägenhet på 30 kvadrat, startade hon sitt företag, och det är även här hon skapar och sköter sina kundkontakter.

Hennes första print, Silledill, blev en succé som spridits från södra Sverige över hela landet, men också till länder som Tyskland, Frankrike och USA.

Nya kollektionen ”Gäddhäng”

Efter succén med Silledill ville Matilda göra en ny fisk, sagt och gjort, resultatet blev kollektionen ”Gäddhäng”.

Den vackra skärbrädan finns att köpa i vår webbshop!

Att valet föll just på gädda är ingen slump, fiskens vackra och glada och skimrande färger låg nära tillhands.

Annons

– Jag jobbar traditionellt med akvarell på ett nytt sätt kan man säga, säger Matilda Svensson.

Inspiration hämtar hon från naturen, något som går igen i hennes skapande.

En favorit i kollektionen är skärbrädan ”Gammelgäddan” som du just nu kan köpa till specialpris i vår (länk till Aller media shop)webbshop.

Skärbrädan mäter 40 x 17 cm och är tillverkad i Sverige. Motivet är målat i Matildas signaturteknik akvarell och utöver sin funktion, passar den perfekt som serveringsfat!

Shutterstock/IBL

 

Annons

 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar