Artikeln innehåller reklamlänkar

Viktiga kvinnoarmbandet – en perfekt present till Alla systrars dag

28 jul, 2018 
AvMalin Perlheden
Annons

Den svenska smyckestillverkaren Bisou har tagit fram ett otroligt vackert armband med en hyllning till alla kvinnor. Smycket heter Venusarmbandet (länk till Aller media shop) och bärs redan av kvinnor över hela landet som en symbol för systerskap och kvinnlig samhörighet.

Den vackra symbolen, som härstammar från den romerska gudinnan Venus, är ett känt tecken för feminism, men används till exempel även inom astrologi som beteckning för planeten Venus.

Annons

Venussymbolen i armbandet från Bisou består av en länk med kvinnosymbolen i strass kombination med vackra, släta, ringar. Armbandet kommer i en fin ask i ljusrosa färg med en insida av sammet, och precis som allt annat runt Bisou andas det lyx hela vägen.

Det feminina armbandet finns att köpa i vår webbshop (länk till Aller media shop)! Armbandet passar till både vardag och fest så varför inte uppvakta din syster med ett på Alla systrars dag den 4 augusti – eller unna dig själv en liten gåva!

Annons

Få 15% på ordinarie pris inför Alla systrars dag. Hämta din rabattkod här!

Shutterstock/IBL

 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar