Hela listan: Våra 10 populäraste köksprylar

15 sep, 2018 
AvMalin Perlheden
Att ha rätt redskap i köket är en förutsättning för att matlagningen ska gå smidigt och resultera i något riktig gott! Här har vi samlat de 10 populäraste köksredskapen i vår shop – titta och låt dig inspireras av andras favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den som någon gång har försökt att hacka grönsaker med en slö kniv, eller baka bullar på ett ojämnt underlag vet hur frustrerande det kan vara att inte lyckas med köksarbetet på grund av dålig utrustning. Det finns en uppsjö av produkter på marknaden som lovar närmast mirakellösningar i köket, men oftast behövs det bara väldigt små hjälpmedel för att få ett lyckat resultat.

Knivar, bakmattor, uppläggningsfat och smarta skålar för förvaring är några exempel på kvalitetsredskap som bör finnas i varje kök men det finns många fler prylar som gör arbetet i köket både enklare och roligare!

Annons

Här kan du läsa om vilka produkter till köket som är mest populära enligt statistik från vår shop. Kanske hittar du en ny favorit till din egen matlagning?

10 kvalitetsredskap som underlättar i köket

1) Bakmatta

Vår fantastiska bakmatta finns i tusentals hem över hela Sverige och är tillverkad i mjuk silikon som suger sig fast i underlaget och håller sig fast när du kavlar. Bakattan mäter hela 60×40 centimeter och har dessutom en massa fiffiga baktips tryckt på materialet.

Annons

2) Multistekpanna

Den omåttligt multistekpannan kan användas som gryta, wok- och stekpanna och fungerar dessutom ypperligt i ugnen! Mängder av funktioner i ett och samma redskap alltså!

Annons

3) Vackert uppläggningsfat

Konstnärinnan Lena Linderholm har gjort motivet till detta storsäljande uppläggningsfat i keramik. Fatet har en fin dekor med äpplen i fantastiska färger i rött, grönt och blått och är målat för hand, vilket gör att varje fat är ett unikt konstverk.

Annons

4) Ugnsformar

Fint och praktiskt ugnsformsset i stengods, som är mycket tåligt mot nötning och slitage. Det är också snyggt så att man kan ha det framme direkt på bordet vid servering. Perfekt för alla typer av ugnsrätter!

Annons

5) Bag-in-box-kylväska

Den perfekta kylväskan som håller boxvinet kallt! Den är smidig och lätt att ta med sig med hjälp av den praktiska bärremmen, perfekt för sommarens alla picknickar. Finns i mörkblå färg med rosa flamingos.

Annons

6) Rött uppläggningsfat

Vackert och generöst uppläggningsfat som är en fin prydnad i sig själv, men också perfekt för uppläggning av till exempel skaldjur, frukt, bakverk eller en fräsch sallad. Snygg dekoration på köksbänken!

Annons

7) Grönsakssvarv

Den populära grönsakssvarven gör det enkelt att göra trendig grönsaksspaghetti, vackra dekorationsspiraler eller konstnärligt skurna grönsaker till din sallad.

Annons

8) Blått uppläggningsfat

Det snygga uppläggningsfatet är, precis som sin röda motsvarighet, perfekt för uppläggning och utgör i sig självt en snygg prydnad i köket.

Annons

9) Snygg Greengate-skål

En skål i vackert rosmönster som passar perfekt för frukosten, snackset eller efterrätten. Skålen är 13,5 centimeter i diameter och pryder många hem runtom i landet.

Annons

10) Rostfri klassisk skål

Ett måste i varje kök! Den klassiska Margretheskålen designades för Rosti 1954 av Sigvard Bernadotte och Acton Bjørn, och den är uppkallad efter den dåvarande tronföljaren Margrethe af Danmark. Gummiringen i botten på skålen garanterar att den står stadigt vid vispning.

Annons

Källa: Aller media shop

Läs också: 17 köksprylar som gör dig till ett proffs i köket

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 

Annons