Artikeln innehåller reklamlänkar

7 röda köksfavoriter

05 sep, 2018 
AvMalin Perlheden
Rött är supertrendigt – inte minst när det gäller inredningsdetaljer. Här listar vi sju favoriter att inreda med i köket i höst. Vilka är dina favoriter?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ANNONS underlagg

1. Sagaform underlägg/surfplatthållare

Med detta underlägg, som även fungerar som hållare för surfplattor, blir inga ytor brända – och inga ingredienser missade. Bara placera din surfplatta i stället, och när det är dags att servera blir stället ett perfekt underlägg. Dessutom går det bra att diska i maskin.

2. Silikonkavel

Äntligen en kavel där inget fastnar. Oavsett om du bakar med deg, karamellfärg eller degvätska så fastnar inget på denna silikonkavel.

Annons

ANNONS kokshanddukar

3. Sommarens vackraste kökshanddukar

Från skånska Kardelen kommer detta tvåpack kökshanddukar med härligt lekfulla och färgglada mönster. Ett måste i sommar.

Annons

4. Snygg köksvåg

En praktisk digital köksvåg som skiner upp i köket med sin krispigt röda nyans. Vågen har kapacitet upp till fem kilo och en tydlig elektronisk display.

Annons

5. Röd duk

Det röda och vita paisleymönstret på denna duk är något dina vänner kommer minnas länge. Det tidlösa mönstret passar lika bra till fest som till vardag och används enkelt till både julbordet och kräftskivan.

Annons

6. Ovalt fat

Detta uppläggningsfat är så vackert att det kan användas som en prydnad för sig själv. Men ännu bättre blir det om man fyller det med delikata bakverk eller goda frukter. Precis som duken ovan är fatet lika väl anpassat för jul som kräftskiva.

Annons

7. Silikonformar

Silikonformar som funkar lika bra till bakverk i en 250°C varm ugn som till nedfrysta resten i -50°C. Mångsidiga, lätta att lägga undan, och enkla att diska.

Läs mer: Matilda Svensson förenar konst och funktion

Annons