5 smarta och roliga trädgårdsprylar vi använder sommaren 2018

02 jul, 2018 
AvMalin Perlheden
5 smarta trädgårdsprylar du faktiskt får användning för
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Spadar, krattor, rullkärror, gräsklippare vattenkannor och trädgårdshandskar i all ära, men sitter du kanske också på en massa trädgårdsprylar i förråden som du faktiskt aldrig riktigt använder? Det kan vara billiga och häftiga trädgårdsprylar som du köpt på nätet eller som du plockat upp på en stormarknad.

Det är dags att rensa ut och investera i saker som du verkligen får användning för. Här är fem trädgårdsprylar som hjälper dig med från rabatt till trädkrona i sommar.

Annons

1. Klohandskar – gör det enkelt att gräva

Smarta och praktiska trädgårdshandskar med grävklor på som gör det enkelt att gräva och kratta i jorden – helt utan redskap. Handskarna är vattentäta och släpper inte in smuts.

Annons

2. Trädgårdsredskap och dyna – komplett set

Allt i ett! Det här smarta setet består av knädyna, trädgårdsspade och ett par trädgårdshandskar. Dynan är perfekt att lägga under knäna när du rensar ogräs. Setet kan hängas upp på en krok när du inte använder det.

Annons

3. Expanderande vattenslang

Glöm allt om trädgårdsslangar som tar upp plats och trasslar ihop sig. Den här vattenslangen är bara fem meter lång men expanderar till hela 15 meter när den fylls med vatten! Ett perfekt alternativ till den vanliga trädgårdsslangen!

Annons

4. Praktiskt aktivitetsbälte

Den här slimmade midjeväskan togs ursprungligen fram för löpare men passar perfekt för dig som inte vill riskera att lägga ifrån dig saker på fel ställe i trädgården. Glasögon, telefon eller halstabletter – allt hålls bekvämt på plats även när du rör dig.

Annons

5. Inspirerande magasin – Hem och uteliv!

Succén är tillbaka! Tidningen innehåller 84 sidor med inspiration och tips för ett skönt uteliv. Allt inspiration du behöver för vårens och sommarens pyssel i trädgården!

 

Annons