13 mors dag-presenter till alla sorters mammor

15 maj, 2018 
AvMalin Perlheden
Att hitta den perfekta presenten till mors dag kan kännas knepigt. Här får du hjälp på traven – varsågod, 13 förslag på fina saker som din mamma kommer att älska, oavsett om hon är en fashionista eller en skogsmulle!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hjärteamband – till mamman som älskar det lilla extra

Det här vackra armbandet från det svenska smyckesmärket Bisou passar perfekt till mamman som älskar att känna sig extra fin – även till vardags. Armbandet är guldpläterat och prytt med fem hjärtan. Kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.

Få rabattkod till mors dag – klicka här!

Modern kruka med båge – till den pyssliga mamman

Den här fantastiska krukan livar upp hemma och bara fantasin sätter gränserna för hur den kan användas! En perfekt present till den pyssliga mamman som kommer lägga timmar på att linda murgröna runt bågen och få glädje av den på många olika ställen runtom i hemmet! Krukan är 13 centimeter i diameter och har en total höjd på 40 centimeter, inklusive båge.

Annons

Härlig sommarklänning – till mamman som älskar stranden

Denna härliga sommartunika är perfekt för mamman som älskar att vara på stranden! Den går att bära som den är men är också jättefin i kombination med ett byxor eller tights. Klänningen är tillverkad i polychiffon som är skrynkelfritt och kommer i one size! Perfekt att dra ovanpå bikinin eller baddräkten efter en lång dag på stranden!

Annons

Få rabattkod till mors dag – klicka här!

Kuddar med tryck – till mamman som älskar änglar

Är din mamma en riktig ängel? Uppfakta henne med dessa vackra skimrande kuddfodralen från konstnärinnan Lena Linderholms kollektion! De är tillverkade i gråblå sammet och pryds av en fin ängel på ena sidan och på baksidan finns ett citat. ”Din drömängel till tröst och glädje, som vakar över dig natt som dag”.

Annons

Prinsesskruka – till mamman som älskar det kungliga

Här har vi den perfekta presenten till mamman som inte kan få nog av kunglig glans – en vacker kruka formad som en prinsesskrona! Hon kan använda den som en prydnadssak eller som förvaring! Krukan, som är tillverkad i solid mässing, passar även perfekt till mindre krukväxter.

Annons

Berlock med stjärntecken – till mamman som älskar astrologi

I vilket stjärntecken är din mamma född? Hjälp henne betona sin personlighet med detta vackra stjärnteckenhalsband. Det svenska accessoarmärket Bisou har en  kollektion med berlocker med alla zodiakens 12 stjärntecken.

Annons

Få rabattkod till mors dag – klicka här!

Blomsterformade kakformar – till mamman som älskar att baka

Med dessa i köket kan lilla mamma skapa riktigt tjusiga kakor! Bakformarna kommer i 5-pack och har en vacker blomform som ger kakorna ett extra inbjudande utseende.

Annons

Lyxigt resemagasin – till mamman som älskar att resa

Låt din mamma drömma sig bort till världens coolaste hotell, upptäcka nya grekiska paradisöar och vackra stränder. I det här specialmagasinet kan hon också inspireras till att göra en roadtrip genom USA och får modeproffsens bästa adresser i Miami. Totalt 100 sidor med all inspiration till resan som hon kan tänkas behöva!

Annons

Få rabattkod till mors dag – klicka här!

Komplett träningskit – till mamman som älskar att träna

Nu kan du unna din mamma ett enkelt men funktionellt hemmagym som i princip inte tar någon plats alls när hon inte använder det! I det här paketet får hon hanttar, träningsboll, gummiband, balansplatta och minibands – komplett med instruktioner på övningar som hon kan göra!

Annons

Powerbank – till mamman som alltid är uppkopplad

Är din mamma en av dem som alltid går med mobilen i högsta hugg för att hålla sig uppdaterad om det senaste? Då är det här den perfekta presenten till henne! Med en powerbank kan din mamma ladda batteriet oavsett var hon befinner sig. Powerbanken har kapacitet på 2600 mAh och har en inbyggd ficklampa!

Annons

Cult Design fat – till mamman som älskar att ha gäster

Det här fantastiskt vackra fatet på fot kommer från det svenska märket Cult Design och passar perfekt till alla tillfällen då man vill lyxa till dukningen! Fatet har ett snyggt reliefmönster och passar lika bra som tårtfat som att duka fram frukt eller snittar på.

Annons

Trädgårdshandskar med klor – till mamman som älskar att rota i trädgården

Har din mamma gröna fingrar? Då kommer hon att älska de här smarta trädgårdshandskarna! Dessa trädgårdshandskar är något alldeles speciellt; de har nämligen grävklor på högerhandsken som gör det enkelt att gräva och kratta i jorden – helt utan redskap. Handskarna är vattentäta och släpper inte in någon smuts.

Annons

Få rabattkod till mors dag – klicka här!

Tass – till mamman som älskar hundar

Tass är en helt ny specialtidning om människans bästa vän. Oavsett om din mamma redan har en hund eller funderar på att skaffa valp eller att få hälso-, aktiverings-, tränings, eller inspirationstips till sin trogne vän, så bjuder Tass på kunskap och hundglädje!

Annons

Få rabattkod till mors dag – klicka här!

Annons