11 favoriter i härligt rosa och pastelliga färger

10 jul, 2018 
AvMalin Perlheden
Fräscht, somrigt – och supertrendigt!
Annons

Vi älskar pastellfärgade prylar! Turkost är trendigt inredningsmode just nu, den härliga blandningen mellan blått och grönt ger en fräsch och trendig känsla hemma. Samtidigt är den  feminina och söta kulören rosa utsedd till den allra trendigaste år 2018, skriver inredningsjätten elledecoration.se.

Här har vi samlat fem favoriter i de härliga nyanserna som sätter pricken över i inredningen hemma hos dig.

11 favoriter i pastell och rosa

1. Marimekko-skål

Snygg skål med retrokänsla! Den tidlösa skålen designad av Marimekko för Iittala har blivit både en designklassiker och ett samlarobjekt. Skålen passar utmärkt till både godis och dessert eller som prydnad. Den är tillverkad av pressat glas och vi har valt ut en härligt pastellig vattengrön färg till dig.

Annons

2. Härligt kuddfodral från Gripsholm

Det rosa kuddfodralet går i en mjuk och fin färgskala som passar perfekt i såväl sovrum som vardagsrum. Gripsholm är garant för högsta kvalitet och det snygga kuddfodralet är tillverkat i tjock och fin bomull.

Annons

3. Kanna Greengate

Läcker kanna i turkost mönster som rymmer 0,5 liter och är 11,5 centimeter hög. Passar perfekt för mjölk, sås och liknande. Kannan går att diska i maskin och tål mikro.

Annons

4. Dekorativ dofttofs

Få en underbar doft hemma med denna trendiga och dekorativa tofs! Du droppar bara doftoljan i doftens mitt vid behov. En flaska doftolja med en härligt fräsch doft av White tea & Bergamot medföljer.

Annons

5. Stilren print ”Rosa vallmo”

Den danska konstnären Toril Bækmark står bakom denna fantastiskt vackra print som mäter 30 x 42 centimeter – en härlig detalj där du tycker den passar bäst!

Annons

6. Romantiskt förkläde från Greengate

Vackert förkläde med romantiskt rosmönster och kantat med fina pastellgröna volanger. Förklädet har en praktiskt ficka framtill och är tillverkat i 100% bomull och kan tvättas i maskin.

Annons

7. Läckert tårtfat från Cult Design

Detta fantastiskt vackra fat på fot tillhör serien ”Orient” och är designat av Marita Lord. Fatet passar perfekt när du vill bjuda på en extra fin dukning eller bara vill lyxa till det lite i vardagen.

Annons

8. Lyxig ullpläd från Klippan Yllefabrik

Den klassiska pläden är tillverkad av 100 procent lammull och har ett härligt mönster som heter ”Brick”. Pläden har dekorativa fransar och passar perfekt i såväl soffan som i sängen.

Annons

9. Vacker skål från Greengate

En skål i vackert rosmönster som passar perfekt för frukosten, godiset eller till efterrätten. Skålen är 13,5 centimeter i diameter och tål både maskindisk och mikro.

Annons

10. Klassiskt bäddset från Gripsholm

Här är det enklaste och snabbaste sättet att förnya ditt sovrum. Detta fräscha påslakan med tillhörande örngott passar i alla hem. Materialet är 100 procent bomull och underbart skönt att sova i.

Annons

11. Läcker Greengate-mugg

Snygg mugg i turkost mönster med öra från Greengate. Muggen passar både för kaffe och te och är 9,5 centimeter hög. Den går både bra att diska i maskin och att använda i mikrovågsugn.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons