Annons
Annons

Affiliate på ELLE.se – så funkar det och det här gäller

 

Alla artiklar på elle.se är redaktionella – om en artikel är sponsrad så framgår det tydligt med en märkning. I vissa av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till olika återförsäljare. Alla produkter i sådana artiklar är valda av ELLE utan att någon extern part påverkat urvalet. Vi ser det som en bra service att länka er läsare vidare direkt till webbshopar och återförsäljare så att hen som vill läsa mer eller köpa en produkt vi tipsar om får direktlänken från oss.

I vissa fall finns inte produkten i en webbshop, då kommer länk att fattas. I en artikel med affiliatelänkar kan det också förekomma helt ”vanlig” länkar till en webbshop – allt för att ge er läsare så bra service som möjligt.

Vi vill också vara tydliga och transparenta mot dig som besöker oss: I de fall som affiliatelänkar används kan det innebära en potentiell mindre intäkt för ELLE som möjliggör att vi kan fortsätta producera den här typen av artiklar. Men, igen, alla val är gjorda av en redaktör som fritt ur sin egen åsikt, smak och tycke har valt ut de olika tipsen.

Har du några frågor kan du alltid mejla redaktionen på [email protected] eller vårt digitala team på [email protected].

Happy shopping – och fortsatt härlig läsning!

Gilla ELLE på Facebook


Annons


Annons

Laddar