Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Här är sommarens snyggaste hängmattor 2024

30 apr, 2024 
AvStina Meyerson
Hängmatta
Skapa en perfekt plats för härligt utehäng och avkoppling med hjälp av en hängmatta! Här listar ELLE Decorations shoppingredaktör nio fina hängmattor som finns i butik just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få saker kan väl vara härligare än att hänga på balkongen, uteplatsen eller i trädgården när sommarsolen börjar kika fram?

Därför är det definitivt värt att lägga lite extra tid och kärlek på att skapa sig ett mysigt och hemtrevligt uterum. Nu när sommaren närmar sig med stormsteg är det hög tid att tänka på inredningen utomhus och införskaffa sådant som balkongmöbler eller loungegrupper till utehänget.

Ett utmärkt alternativ till de större möblerna är en mysig hängmatta! Hängmattan har flera fördelar, den är exempelvis enkel att plocka fram och bort och den tar inte så stor plats i förrådet under vinterhalvåret. Dessutom höjer en hängmatta mysfaktorn rejält – och är både bekväm och snygg. Addera några fina kuddar och en skön filt, och ta med dig en god bok ut så är du hemma.

Det finns flera sätt att inreda med en hängmatta på. Du kan till exempel sätta upp den mellan två träd i trädgården, eller placera en hängmatta med stativ fritt på altanen. Hängmattan kan också placeras under tak – och till och med inomhus, som ett lekfullt inslag.

Annons

Hängmatta 2024: 9 snygga shoppingtips

Är du på jakt efter en snygg och skön hängmatta? Här listar ELLE Decorations shoppingredaktör Stina Meyerson nio härliga varianter – från bohemiska mattor med fransar till moderna hängmattor med stativ.

Vit hängmatta

Venture Home

Vacker, vit hängmatta som är tillverkad i bomulls- och polyestertyg och bärs upp av slitstarka rep i samma färg. Hängmattan har fina, dekorativa fransar som hänger ned längs sidorna.

Dubbel hängmatta för två

Venture Home

En riktigt snygg och praktisk hängmatta för två, i ett vitt bomulls- och polyestertyg och med träpinnar i ändorna som sträcker ut tyget – så att hängmattan blir rymligare.

Annons

Hängmatta med ränder

Bloomingville

Randig hängmatta i grönt och vitt, med fina detaljer i sidorna. Hängmattan är gjord av bomull och kommer från Bloomingville.

Fatboy hängmatta med stativ

Fatboy

Hängmatta från Fatboy i ett vädertåligt och slitstarkt material. Hängmattan passar bra för två, och eftersom den har ett stativ kan du placera den var du vill, utan att känna dig begränsad. Hängmattan finns i flera utföranden, som i härligt blå- och vitrandigt.

Annons

Stilren hängmatta

Granit

Enkel och stilren hängmatta i naturvitt, som både är enkel att flytta ut och runt eller att ta med sig. Hängmattan är tillverkad av slitstarkt och tåligt polycotton, vilket är en blandning av bomull och polyester.

Hängmatta med fransar

Ferm Living

Hängmatta från danska Ferm Living, med en handvävd design i återvunnen PET. Hängmattan har vackra iögonfallande fransar och är gjord i ett slitstarkt material som passar perfekt utomhus.

Annons

Randig hängmatta

Lexington

Härlig, randig hängmatta från Lexington i blått och vitt. Hängmattan är gjord av slitstark, återvunnen bomullscanvas och har en ram i trä för ökad stabilitet.

Grön bohemisk hängmatta

Madam Stoltz

Mjuk hängmatta från Madam Stoltz, med vackra dekorativa fransar. Hängmattan är tillverkad av bomull och finns i två olika färger; grönt och naturvitt.

Annons

Svart hängmatta

Venture Home

Är du ute efter en mer modern hängmatta, snarare än en bohemisk? Kolla in den här slitstarka hängmattan i svart!

Kika in hemma hos Michelle MeadowsBrand logo
Kika in hemma hos Michelle Meadows
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons