Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Se när Kim Kardashian och Pete Davidson gör röda mattan-debut som par

01 maj, 2022 
AvJessica Rådne
pete davidson och kim kardashian
Nyskilda Kim Kardashian och Pete Davidson är kärare än någonsin. Nu gör de debut på röda mattan som par. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

Två månader efter att Kim Kardashian, 41, och Pete Davidson, 28, gjort sin relation officiell på Instagram tar de nu nästa stora steg. I helgen som gick poserade de ihop för första gången på röda mattan.

Inbjuda till Vita husets event

Det var till eventet White House Correspondent’s Dinner i Washington D.C. som det nykära paret dök upp sida vid sida. Kim stod på inbjudan till festen och tog med sin pojkvän Pete som plus en.

Det årliga eventet hålls för att hedra de journalister som bevakar Vita huset samt media i stort. Kim representerade streamingtjänsten Hulu på vilken familjen Kardashians nya realityserie The Kardashians hade premiär för ett par veckor sedan.

Annons

Amerikanska nöjessajten People rapporterar att Kim och Pete dök upp på röda mattan en och en halv timme sent, just som övriga 3 000 gäster intagit sina platser och påbörjat förrätten.

SÅ TRÄFFADES PARET

Parets kärlekshistoria började hösten 2021 när Kim gästade Saturday Night Live, den direktsända komedishowen som Pete jobbar på. Kim låg vid tiden i skilsmässa med pappan till hennes fyra barn Kanye West.

Allt eftersom Kim och Pete började umgås mer privat försökte Kanye få tillbaka Kim, utan resultat. Under våren har Kim och Kanyes skilsmässa gått igenom (det tog ett år) och nu är Kim redo att visa upp sin nya kärlek för världen.

– Jag är definitivt en tjej som föredrar förhållanden och jag skulle inte vara tillsammans med någon om jag inte tänkte spendera en stor del av min tid med dem, sa Kim när hon tidigare i år gästade Good Morning America.

– Jag vill såklart ta det i min egen takt men jag är väldigt lycklig och väldigt nöjd. Och det är en så fin känsla att vara tillfreds.

Annons

Se bilderna på Pete Davidson och Kim Kardashian

People skriver att varken Kim eller Pete svarade på några frågor eller gav några uttalanden när de visade upp sig tillsammans på röda mattan. Däremot poserade de för kamerornas blixtar och var märkbart kärvänliga.

Pete bar en svart kostym, mörka solbrillor och Vans, medan Kim gnistrade i en silverlångklänning. Han la ömt handen på Kims höft och borrade ned näsan i hennes hår.

Se själv nedan!

pete davidson och kim kardashian på röda mattan
Pete Davidson och Kim Kardashian strålar ikapp på röda mattan.
kim kardashian på röda mattan
Kim Kardashian är van att imponera på fotograferna.
Annons
pete davidson och kim kardashian på röda mattan
Pete och Kim har tidigare smugit in på event var för sig, som till premiären av familjen Kardashians nya realityshow The Kardashians.
pete davidson och kim kardashian på röda mattan
Nykära! Kim Kardashian och Pete Davidson.
Annons

Källa: People

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons