Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattanMet-galan

Kourtney och Travis avslöjar könet på bebisen

26 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney och Travis
Överraskningarna fortsätter att strömma in! Nyligen arrangerade Kourtney Kardashian och Travis Barker ett gender reveal-party, för att ta reda på om de väntar en pojke eller flicka. Se avslöjandet här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar sitt första barn tillsammans. Under en Blink 182-konsert avslöjade nyligen Kourtney de glada nyheterna att hon är gravid, genom att stå i publikhavet med en skylt. Efter tillkännagivandet, som är en blinkning till en av Blink-182s musikvideos, har paret nu avslöjat om de väntar en pojke eller en flicka.

Här är Kravis gender reveal!

Väntar Kravis en pojke eller en flicka?

Nyligen arrangerade Kourtney Kardashian och Travis Barker ett gender reveal-party för att avslöja könet på sin bebis. Givetvis fångades hela tillkännagivandet på film – och publicerades på sociala medier. I klippet syns Travis sitta vid sina trummor och spela en trumvirvel, samtidigt som Kourtney sitter i hans knä. När trumvirveln når sin topp, slås sedan blåa färgstrimmor ut i luften.

Annons

”Jag visste det, de ska få en pojke!” hörs någon ropa i bakgrunden.

Fansens kommentarer på parets avslöjande

Sedan paret avslöjat att de ska få en pojke, har gratulationer från vänner och fans strömmat in på Instagram. Ett fan poängterade även att paret nu faktiskt kan döpa sitt barn till Kravis, medan andra nämnde hur lycklig Kourtney verkar vara.

”Jag har nog aldrig sett henne så här glad!” kommenterar en följare.

”Jag älskar hur kära de är! Världen är en mycket bättre plats när två personer är så kära som de här två är och samtidigt sprider glädje till andra. Stort grattis Kourtney och Travis!” kommenterar en annan.

Annons

Se klippet från avslöjandet här!

Foto: TT, Instagram

Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinjeBrand logo
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinje

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons