Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkarMidsommarmat

Lättlagad trerätters att bjuda på mitt i veckan

14 dec, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Lättlagad trerätters att bjuda på mitt i veckan
En lyxig meny med hög wow-faktor. Men ändå lätt nog att laga mitt i veckan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällenBrand logo
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

Lyxa till det i mitten av veckan med en lättlagad trerätters! Börja med rimmad torsk med rödbetor och senapsgrädde, en pigg och fräsch förrätt som kräver lite arbete. Till varmrätt blir det flankstek med bearnaise, nästan vad vi vågar kalla svensk comfort food. Servera gärna med oslagbart god sotad sallad. Till efterrätt blir det pannkakor deluxe – crêpes Suzette med söt apelsinsås och rostad mandel.

RIMMAD TORSK MED RÖDBETOR OCH SENAPSGRÄDDE

Pigg och fräsch förrätt. Blanda gärna röda, gula och polkabetor för att få en extra vacker tallrik.

Annons

Till recept>>

FLANKSTEK MED BEARNAISE OCH SOTAD SALLAD

Sätt gärna på grillen, för att få en härlig grillsmak på både kött och sallad. Annars går det förstås fint att grilla på grillpanna inomhus.

TILL RECEPT>>

Annons

Crêpes Suzette

Tunna, eleganta pannkakor med söt apelsinsås. Inte en klassisk dessert för intet!

TILL RECEPT>>

Crêpes Suzette blir det till efterrätt
Annons