Annons

Annons

Zara Larsson inför släppet av nya H&M-kollektionen: Här är mina favoritplaggELLE har fått en pratstund med Queen Z inför släppet av H&M-kollektionen!

Den 18 maj släpps din klädkollektion, som du gjort för H&M, hur känns det?

– Jag är lite nervös faktiskt, om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig gjort något sådant här förut. Men jag är väldigt nöjd och stolt över kollektionen. Det känns kul att jag verkligen har varit en del av kollektionen. Att jag inte bara sagt ”ja men fint” och satt mitt namn på något.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Hur kommer det sig att du gör den här kollektionen?

– Det är en merchkollektion, men det är fashionabelt merch, om man kan kalla det för det? Jag älskar merch och i dag går ju folk på Kanye West- Rihanna- och Beyoncé-konserter bara för att köpa merch liksom. Och då tyckte jag att det kunde vara något kul att göra något av det, tillsammans med H&M.

LÄS OCKSÅ: SE HELA ZARA LARSSON KOLLEKTION FÖR H&M

Vilka plagg ur kollektionen är dina favoriter?

– Jag tycker väldigt mycket om jeansjackan och den rosa hoodien.

Hur skulle du beskriva kollektionen?

– Den är sportig och väldigt feminin. Den är rosa också, jag älskar ju rosa, det är en fantastisk färg!

Hur mycket har du varit inblandad i kollektionen, från ax till limpa?

– Jag har ju träffat gänget på H&M flera gånger, och verkligen gjort klart för dem vad jag vill göra och i vilket material och så. Jag har varit väldigt involverad, i allt, och det är det som har varit så kul.

Hur ser ditt intresse för mode och kläder ut?

– Det kommer och går. Det är ju jättekul att klä sig fint, självklart. Men jag har aldrig designat något och har inte vetat hur det går till, förrän nu då. För mig är det ju viktigt att se fin ut, att se intressant ut, främst på scenen. Och just på scenen har jag ju andra kläder än vad jag har varje dag. Jag gillar t-shirt och jeans privat, men intresset för kläder har vuxit. Det går hand i hand med att vara artist.

Vad är det finaste du har haft på dig?

– Vad svårt… Det var nog den klänning som jag hade på mig på MTV VMA:s. Då bar jag en vintage Thierry Mugler i velour. Den var väldigt fin.

Har du några stilikoner eller förebilder?

– Jag älskar Rihanna, och jag tror att jag älskar henne så mycket för att hennes stil är så varierad. Hon kan ha en supersnygg klänning en dag och nästa har hon en Aaliyah-inspirerad 90-tals look. Hon är så mångsidig. Det är väldigt kul, det skulle jag också vilja vara.

Vad har varit roligast med att göra den här H&M-kollektionen?

– Att få se hur en idé på ett papper växer fram till ett riktigt plagg.

Zara Larsson H&M-kollektion släpps den 18 maj.

Foto H&M

(24)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar