Annons

Annons

Zara Larsson hyllas för sitt svar på kommentarer om ”bröstbild”"Mina bröst är självständiga och starka!" Årets citat bara en vecka in på 2017!

De senaste veckorna har vi fått se många soligt härliga bilder på Zara Larssons Instagramkonto från olika platser i Karibien. Hon har till exempel testat att surfa på en konstgjord våg…

When you tryna slide in the dms but get curved

A video posted by Zara Larsson (@zaralarsson) on

… vilket vi hoppas att hon gör om eftersom det här var väldigt roligt att titta på!

Annons

Hon la även upp en bild på sig själv framför en färgglad vägg. Zara bär på bilden en vit skjorta och några av de hundratusentals som sett bilden verkar ha noterat något de kände sig nödgade att poängtera.

Gilla ELLE på Facebook

Ser ni vad det är?

Unbothered

A photo posted by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Nej, inte vi heller. Men åtminstone två personer – andra kommentarer kanske är raderade – har påpekat att Zaras bröstvårtor syns genom skjortan.

zara-insta2

zara-insta1

Okej, vi förstår att dessa två stängda konton förmodligen tillhör personer som gör allt för att skapa reaktioner, alltså troll, men faktum kvarstår att den typen av kommentarer inte är ovanliga.

Zara Larsson tog så klart tillfället i akt att göra sin röst hörd eftersom folk så gärna ville kommentera hennes kropp, och hon gjorde det på bästa zätt.

”Jag vet att du kan se min bröstvårta? En sak jag inte vet är varför folk blir så upprörda över en sån skitsak. Om en bröstvårta fascinerar dig så mycket, böj ner hakan litegrann och titta på din egen. Och varför skulle jag någonsin bära en bh när mina bröst är grymma och jag inte behöver något stöd från en bh. De är självständiga och starka 😩😂” skriver hon.

https://instagram.com/p/BPDtL8cl7dg/

Så tack än en gång, Zara, för att du påminner alla om att de ska leva sina liv precis som de själva vill!

Mer om Zara Larsson:

VAD ZARA LARSSON HAR HUNNIT ATT GÖRA SOM EN VANLIG 19-ÅRING INTE HUNNIT

HÄR ÄR SVENSKARNAS TIO VANLIGASTE FRÅGOR OM ZARA LARSSON

ZARA LARSSON I EXKLUSIV INTERVJU MED ELLE

(306)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar