Annons

Annons

Vogues superhyllning av svenska kungafamiljen


Vogues superhyllning av svenska kungafamiljen

Först snygghyllades prins Carl Philip av både Buzzfeed och internationella utgåvor av ELLE – nu är det hela kungafamiljens tur! Här är Vogues nya superhyllning av vår svenska kungafamilj.

Det är Svenska Dagbladets Perfect Guide som berättar om Vogues nya hyllning av vår svenska kungafamilj. Det var under nationaldagen, den 6 juni, som Vogue blickade mot vårt land och bestämde sig för att de gillade vad de såg. Men vad såg de då? Den nya bilden på prins Oscar och prinsessan Estelle!

Annons

”Svenska kungafamiljen gav världen en underbar överraskning: ett bedårande foto av prinsessan Estelle och prins Oscar. Tvåårige prins Oscar bar dressade, marinblå shorts med vit button down-skjorta. En klassisk kombination. Hans sexåriga syster bar traditionell svensk folkdräkt i gul och blå, en blinkning till landets flagga. De omfamnade varandra och log mot kameran”, skriver Vogue.

Vogue citerar också brittiska sajten Daily Mail, som avundsjukt frågar sig varför inte deras kungafamilj också bär folkdräkt.

Det är inte första gången Vogue uppmärksammar vår svenska kungafamilj. Tidigare har man, bland annat, skrivit om kronprinsessan Victorias stil.

Läs också:

Nu hyllar Vogue den svenska kungafamiljen

Kronprinsessan Victorias stil hyllas av internationella Vogue

Okej, nu går internet tydligen BANANAS över en bild på prins Carl Philip

Foto IBL, Kungahuset

 

 

(261)
(0)
(0)
Annons


Annons


Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
Annons

Laddar