Annons

Annons

Vilket Sex and the city-bröllop är din favorit?


Vilket Sex and the city-bröllop är din favorit?

Gigantiskt, intimt och borgerligt eller pampigt i kyrka? Karaktärerna i Sex and the city gifte sig verkligen på helt olika sätt, i helt olika klänningar.

Många återkommer till TV-serien Sex and the city när man talar bröllop på vita duken. De fyra kvinnorna hann gifta sig ett gäng gånger under seriens sex säsonger och två filmer.

Vilket av dessa bröllop är din favorit?

LÄS OCKSÅ: Sarah Jessica Parker hintar om fler Sex and the city-avsnitt…

Charlottes första bröllop – traditionellt och klassiskt

01-satc-wedding-guide
Charlotte och Trey. Det klassiska, aristokratiska paret hade ett lika klassiskt och aristokratiskt bröllop. Allt gick enligt tradition. De vigdes i en pampig kyrka och hon bar en klassisk klänning från Vera Wang med fluffig tyllslöja och klassisk rund bukett.

Annons

3c234536d52d3e6720c0a6bc3f0a41fd

Carries första bröllop – mycket av allt

brollop-carrie
Carrie gifte sig visserligen aldrig denna första gång. Men att utesluta hennes gigantiska klänningsdröm från Vivienne Westwood vore underligt. Bröllopet skulle ha varit lika gigantiskt som hennes klänning. Hela 400 gäster i vackra New York Public Library. Och i håret bar hon ett smycke av fjädrar i stället för slöja.

Carries andra bröllop – borgerligt i stadshuset

carriebig 2
När Carrie och Big äntligen sa ja till varandra skedde det i stadshuset. En borgerlig vigsel i en vintage-klänning och skor från Manolo Blahnik som fick en hel fan-skara att vilja gifta sig i blå satinklackar.

Charlottes andra bröllop – traditionellt elegant

charlotte-brollop-2
Charlottes andra bröllop var även det traditionellt, men judiskt till skillnad från det första. Hennes andra klänning var ett sobrare val, mer elegant men minst lika vacker, skapad av Badgley Mischka.

charlotte-brollop-22
Borta var även tyllslöjan som hon bytte mot en enklare.

Mirandas bröllop – borgerligt höstbröllop

Miranda-steve-brollop
Efter att Miranda friat över en öl gifte hon sig borgerligt med Steve på en vacker innergård, mitt i den vackra hösten och med höstlöv som bukett. Hon bar en vacker djupröd kostym, och kanske var denna vigsel i sin enkelhet även den mest romantiska.

Artikel av: Femina, Margareta Gotthardsson 

(57)
(0)
(0)
Annons


Annons

För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Laddar