Allt du vill veta om #8 – Skinboosters

Allt du vill veta om #8 – Skinboosters

I det här avsnittet av Allt du vill veta om, går ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman igenom det du behöver veta om skinboosters. Med skinboosters kan du skräddarsy vilken effekt du vill ha beroende på vilken ingrediens som är mest aktiv i din skinbooster. Boosters med bakuchiol är till exempel perfekt för dig som har fina linjer. Fler skönhetstips får du i klippet.

00:00

Skin Booster kan bäst beskrivas som ett serum i sin formula, men är generellt lite mer lättflytande och kommer med hög effektiva hudwashing-ingredienser.

00:11

Man kan bäst beskriva det som en mix utav en filler toner och ett serum, och där man väljer en specifik hudwashing-ingrediens som har en speciell påverkan på huden.

00:22

Skin Booster ser verkligen perfekt när man vill ge huden den där lilla lilla extra.

00:27

Det som är så fint med Skin Booster är att man kan skräddarsyn lite sin hudvård och effekter man vill få utav vilken typ av ingrediens som Boostern har som sin mest aktiva.

00:40

En Booster använder du innan du applicerar serum eller kräm, men du använder den efter du har rengjort huden, haft på toner eller essens för att den ska bli så hudnära som möjligt och verka så effektivt det bara går.

00:51

En variant av Booster är Ritual Skin Booster med Bakuchior. Bakuchior kan vara en av de mer svåruttalade hudvårdsingredienserna vi har.

01:00

Den anses vara det naturliga alternativet till retinol för man får samma effekt som av retinolet men minus irritationen.

01:09

Effekten man kan vänta sig är att man får lite mindre synliga fina linjer, det har effekt på stora porer och ger ett superhärligt och fint glow.

01:19

En annan ingrediens som är otroligt bra att inkludera i en Booster är C-vitamin. C-vitamin är känt för att ha jättefin effekt på en ojämn hudton men också framförallt lyfta och få fram ett jättehärligt glow i huden.

01:34

En annan toppen ingrediens att inkludera i en Skin Booster är niacinamid. Den har visat sig ha superbra effekt om man har lite olje- och aknebenägenhy och vill ge sig i kast med till exempel stora porer och en liten ojämn hudton.

01:49

Ett tack till mina supporters via Patreon!

Nästa video