Annons

Annons

Veckans lista: Sommargrönska


Veckans lista: Sommargrönska

Den här veckan är har Emma Elwin inspirerats av grönska och blommor till veckans lista. Läs om veckans snyggaste och mest välgörande kollektion, den svenska modellen som gör nu skådespelarkarriär och frossa i snygga plagg i butik just nu.

Annons

av EMMA ELWIN

Veckans goda

I år det tionde året i rad som H&M släpper sin Water-kollektion. 25 % av försäljningspriset går till organisationen WaterAid. Årets kollektion innehåller Hawaii-inspirerade strandplagg och all bomull som används i kollektionen är ekologisk. Kollektionen släpps i butik den 31 maj.

Veckans sko

Det är inte bara plagg som ska ha mönster och prints på sig i sommar – även skor och andra accessoarer pryds med blomprint. Veckans favorit ser ni här.

Skor, 10 755 kr, Proenza Schouler.

Veckans skådisdebut

En av våra största modeller och Elle-älsklingen Sara Blomqvist debuterar i sommar som skådespelerska i filmen Sommarstället. Filmen är skriven och ressigerad av Johan von Reybeikel och Marcus Werner Hed.

Trailer: Sommarstallet.com

Veckans bokmärke

Blommigt med svärta. Denna bokmärkesliknande väska passa lika bra till en vit klänning som till en helsvart.

Väska, 4 338 kr, Christopher Kane.

Veckans under

Spets och neon är ett säker kort när det kommer till underkläder, det är supersnyggt att låta dem skymta fram under blusen.

Set, 337 kr, Topshop.com.

Veckans färg

Grönt symboliserar tillväxt, harmoni, fräschör och fertilitet och antyder stabilitet och uthållighet. Perfekt nu när sommaren står inför dörren.

Kavaj, 499 kr, H&M.

Veckans plagg

Den mönstrade byxan är ett av säsongens nyckelplagg men hänger även med i höst då den fortsätter att vara en trend att räkna med. För dig som inte redan hittat ett par så finns dessa snyggingar i butik nu.

Byxor, 559 kr, Zara.

(11)
(0)
(0)
Annons


Annons


Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
Annons

Laddar