Annons

Annons

Elles beautyredaktör: Här är vårens snyggaste nude-produkter!Lika oumbärlig som den lilla svarta i garderoben är den pefekta nude-tonen på ögonskugga, läppfärg, rouge och nagellack. ELLEs Beautyredaktör Carin Hellman har plockat fram vårens bästa nude-produkter.

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Grunden till en snygg no-makeup-makeup? Nudes! Nudes är helt enkelt basen i en makeup-garderob. När det gäller ögonskugga lyfter färger och nyanser som beige, sand och greige ögat till helt nya nivåer. På kinderna och huden kan en contourpalett med sand och bronziga toner skulptera och definiera kindben och höga punkter. På läpparna ger nudes en perfekt form och lyster och som manikyr passar dessa toner till absolut allt.

Gilla ELLE på Facebook

De bästa nude-nyheterna i vår? Här har du dem:

 

ÖGONSKUGGSPALETTEN. En palett som lyfter blicken och innehåller den pefekta mixen av nudes och lite mörkare toner för vardags- eller partymakeup. Rimmels Nude eyeshadowpalett, 129 kr.

CRÈMESKUGGAN. Ett drag av Armanis Eye tint, Nr 24, 350 kr, lyfter blicken och sitter där den sitter i en hel dag – eller natt.

LÄPPFÄRGEN. Jag älskar alla fantastiska läppfärger med matt finish som håller långt över lunchen. Bareminerals Matte liquid lipcolor i tonen GenNude, 295 kr, är en perfekt nude-ton!

CONTOURROUGET. Den perfekta mixen för att skulptera och markera kindben i nudeiga toner. Nars Olympia contour blush, 400 kr/Sephora.

MANIKYREN. Ett av de allra bästa budgetlacken vi provat: Ellos Nail polish för 39 kr. Tonen NYC Nude är en riktigt fin färg som passar till allt.

(32)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar