Annons

Annons

11 detaljer från New York Fashion Week som du bara inte får missaDet är detaljerna som gör looken! ELLE har valt ut elva sköna microtrender och detaljer från New York fashion week att inspireras av.

Rihannas final på Fenty for Puma

Vem kan motstå en Rihanna på en BMX ? Inte nog med att Rihanna presenterar sin ursnygga makeupkollektion FENTY samma vecka som hon visar sin sexiga och sportiga kollektion för Fenty for Puma.

Annons

Fenty for Puma

Pop Art – Dennis Hopper-tryck på Calvin Klein

Modegeniet Raf Simons inspireras av americana, western och pop art. Vi älskar printet på Dennis Hopper på kollektionens snyggaste linne.

Calvin Klein

Doppelganger

Är det Kris Jenner – eller? Vi trodde att vi såg i syne när vi spottade Kendall Jenner i en svängig kort frisyr på Tom Fords visning i New York.

Tom Ford

Favorit i repris

Streetstylescenen är minst lika viktig som catwalken då det kommer till rolig modeinspo. De färgglada skostrumporna är säsongens hetaste sko för alla fashionistor. De började bubbla på Köpenhamns modevecka i början av augusti och DOMINERAR nu på alla tuffa influncerfötter.

Glöm inte bikinilinjen

Den här baddräkten signerad Rihanna är inte för de blyga… Det gäller att ha koll på bikinilinjen – minst sagt.

Fenty for Puma

Crush

Elsa Hosk fullkomligt lyser backstage på Jeremy Scott. Och naglarna med den fina mandelformen och matt rosa lack – vi smäller av…

Jeremy Scott

Stylingdetaljen

Säsongens snilleblixt står den coola designduon Public School för. Där har man inspireras av landstingets skoskydd och använder plastpåsar som stylingdetalj.

Public School

Markera midjan

Inspireras av Jason Wus snygga take på att markera midjan med ett krispig bomullskärp. Fräscht!

Jason Wu

Säsongens comeback

Alltid roligt att se ett bekant ansikte på catwalken. Toppmodellen och ELLE-favoriten (och snart 40-taggaren) Maggie Rizer ser smashing ut på Anna Suis visning.

Anna Sui

Säsongens mest oväntade nyckelplagg

Vem kunde ana att ett förkläde kunde se så chict och elegant ut ? Vi älskar Creatures of Comforts söta tolkning av förklädet. Supergulligt.

Creatures of Comfort

Har ni fest eller?

Vem kan motstå Alexander Wangs underbara partydiadem, speciellt när undersköna Bella Hadid bär upp det?

Alexander Wang

Foto Imaxtree

(16)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar