Annons

Annons

Tjuvkika på Coach’s kollektion i samarbete med Rodarte – som släpps i morgonDen unika kapselkollektionen består av både väskor och plagg med de bästa detaljerna från både Coach och Rodarte.

Rodarte har nu satt sin prägel på Coach’s typiska läderväska, efter att de inspirerats av märkets slogan från 1970: ”This is a Coach bag”, som återkommer även på toppar.

De båda märkena har ett stort engagemang i hantverk och det är också där de har hittat varandra och skapat en unik design.

Annons

ELLEs moderedaktör Jenny Fredriksson tycker att de två ikoniska amerikanska varumärkena verkligen har lyckas med det här samarbetet:

Gilla ELLE på Facebook

– Rodarte’s coutureliknande kvalitéer och Coach’s ”helylleamerikanska” estetik blir verkligen en lyckad matchning. De paljettdekorerade plaggen och väskorna är de finaste jag har sett på länge.

Ända sedan Coach etablerades i New York för över 70 år sedan har de jobbat med bra läder och material som säljs över hela världen. Rodarte är ett yngre märke som skapades 2005 och som tidigt hyllades för sin utmärkande design och sitt innovativa sätt att jobba med textiler, i dag är de kända för sin konstnärliga high couture med influenser från Kalifornien.

LÄS OCKSÅ: LOUIS VUITTON GÖR NYTT SAMARBETE MED JEFF KOONS

Kollektionen har skapats av Coach’s Creative Director Stuart Vevers och Rodarte’s Kate och Laura Mulleavy och släpps den 14 april i utvalda Coach-butiker och på coach.com.

Jenny Fredrikssons listar sina 7 favoriter från kollektionen:

LÄS MER: NU FINNS DET COOLA MÄRKET COACH I STOCKHOLM

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar