Annons

Annons

Så får du snygga ögonbryn – beautyredaktionens bästa knepPenna, crème, fibrer, skugga eller gel? Vilken produkt ska just du använda för att få till snygga ögonbryn? ELLE ger dig svaren på alla dina brynfrågor och hur du får dem snyggaste brynen i sommar!

Är du nybörjare när det gäller att fylla i dina ögonbryn? Då är ögonbrynspennan det perfekta nybörjarverktyget som lätt ser till att du får välformade bryn. Med den kan du lätt följa dina bryns naturliga form. Börja med att fylla i den nedre konturlinjen av ditt ögonbryn. Fyll sedan i resten av brynet med lätt hand. Glöm inte att välja en färg som är så nära din naturliga ögonbrynsfärg som möjligt. Då blir resultatet bäst.

Gilla ELLE på Facebook

LÄS OCKSÅ:

11 VATTENFASTA MASCAROR

SÅ SMINKAR DU DIG SOM NOORA I SKAM

SÅ FÅR DU SMINKET ATT HÅLLA HELA NATTEN

 

Ögonbrynspenna, Eyebrow Definer, 89 kronor, Kicks.

Lättanvänd penna till ett riktigt budgetpris. Borsta igenom brynen med borsten som medföljer efter att du fyllt i dina bryn för ett mer naturligt resultat.

Ögonbrynsskugga. Eyebrow Styling Compact, 370 kronor, Shiseido.

För en ”my brows but better look” är ögonbrynsskuggan bäst. Har du till exempel naturligt tjocka ögonbryn som du bara vill förstärka lite extra är skuggan det smartaste valet. Använd i kombination med penna för ett resultat som verkligen håller hela dagen. Denna skugga kommer i två nyanser. Använd den ljusare skuggan på brynets del närmast näsan för att skapa ett naturligare bryn.

Ögonbrynsgel. Tinted Brow Enhancing Gelfix, 295 kronor, Browfood.

En ögonbrynsgel använder du för att se till att dina bryn håller formen hela dagen. Vissa gels innehåller även färg och intensifierar dina ögonbryn ännu mer. 

Pomada. Dipbrow pomade, 255 kronor, Anastasia Beverly Hills.

Pomade är en riktig allt-i-ett produkt då den formar, ger färg och ser till att brynen sitter på plats hela dagen. Denna vattenfasta pomade har blivit en klassiker i beautyvärlden. Den krämiga produkten torkar snabbt och ger ett naturligt resultat. En riktig favorit. Vill du ha lite extra fix till brynen kan även dessa vara bra att ha i sminkväskan

3D-bryn. 3D Browtones, 280 kronor, Benefit.

Framhäver brynens naturliga färg genom att skapa kontraster och förstärka färgskiftningar. Den spiralformade borsten ger ett jämt resultat och kan användas ensam eller tillsammans med en brynpenna.

Brynkam, Brow Brush, 80 kronor, MAC.

Smidig ögonbrynskam som är lätt att ha med sig om man vill fixa till brynen under dagen.

Pincett, 265 kronor, Anastasia.

Extra smala spetsar som gör det enklare att få tag på även små hårstrån.

Av Carin Hellman och Moa Alfredsson.

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar