Annons

Annons

Sminkkollektion inspirerad av Game of Thrones är på ingångEfter Harry Potter-succén har Storybook Cosmetics ett nytt projekt i sikte.

Powerbrudarna i de sju kungadömena bryr sig förmodligen inte ett skvatt om ögonskuggor och highlighters, men vi vill mer än gärna leka med färger inspirerade av Daenerys Targaryen och Sansa Stark. Och den sminkkollektionen kan nu bli verklighet.

Storybook Cosmetics avslöjar på sitt Instagramkonto att man jobbar på att få rättigheterna av HBO för att skapa en sminkkollektion à la Game of Thrones. Inlägget visar en mockup av kollektionen, komplett med läppstift, kompaktpuder, borstar och ögonskuggor.

Vi är själva stora fans av showen och hoppas verkligen kunna förverkliga vårt GoT-koncept”, uppger företaget i ett mejl till sajten Bustle.

LÄS OCKSÅ: DE 10 MEST GOOGLADE SKÖNHETSFRÅGORNA UNDER 2016 VAR…

Och är det någon som ska sätta tänderna i det här så är det Storybook Cosmetics. Dess Harry Potter-makeup har fått personer över hela världen att bli som galna – vilket är helt förståeligt när man ser sminkborstarna och ögonskuggorna.

Nu håller vi tummarna för att den här drömmen blir sann! För det kan ju bli HUR grymt som helst. 😏

game-of-thrones

Via: Giphy

LÄS OCKSÅ: CAITLYN JENNER SLÄPPER KOLLEKTION TILLSAMMANS MED MAC

(66)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar