Annons

Annons

Se vackra bilderna på modellen som föddes med cat eye-syndrometBilderna på ursköna Caitin Stickels som föddes med kromosomfel är helt fantastiska. "Det här samarbetet har varit den vackraste virvelvinden i mitt liv."

29-åriga Caitin Stickels från Seattle är modell, skådespelerska och sångerska. Hon föddes med en ovanlig kromosomavvikelse, cat eye-syndromet, som ofta medför ögonförändringar, sammanväxta näsgångar och gomspalt. Namnet kommer bland annat av att en del med syndromet får långsmala pupiller.

LÄS OCKSÅ: LAUREN BLEV SVÅRT SJUK AV EN YAMPONG OCH TVINGADES AMPUTERA BENET – NU JOBBAR HON SOM MODELL

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Hennes utseende sticker ut i modellvärlden, och just nu porträtteras hon i en rad bilder i V magazine där hon har fotats av den världsberömda fotografen Nick Knight.

I en intervju med V magazine berättar hon hur mycket fotograferingen betyder för henne:

”Att arbeta med Nick Knight är något jag aldrig vågat drömma om, för att vara helt ärlig. Jag har aldrig drömt om att bli modell eller att bli en del av modeindustrin. Jag har alltid beundrat den på avstånd och försökt att skapa mitt egna uttryck genom mode, foto och konst. Det här samarbetet har varit den vackraste virvelvinden i mitt liv.”

Mer från ELLE:

Nya bedårande bilden visar: Så lika är Beyoncé och Blue Ivy

16 coola millenials att hålla extra koll på 2017

(62)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar