Annons

Annons

Se Miranda Kerrs vackra brudklänning från Dior – spås bli en ny klassiker!När modellen Miranda Kerr gifte sig med Snapchatgrundaren Evan Spiegel bar hon en specialuppsydd haute couture-dröm från Dior.

Får två månader gifte sig modellen Miranda Kerr med Snapchatgrundaren Evan Spiegel och nu delar hon med sig av bilder från deras stora dag, foton som är tagna av modefotografen Patrick Demarchelier.

LÄS OCKSÅ: PICK OF THE DAY – MIRANDA KERR

Hennes Haute Couture-klänning från Dior har fått mycket uppmärksamhet i sociala medier. Och det är inte svårt att förstå varför!

Annons

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Klänningen är specialuppsydd av Diors chefsdesigner Maria Grazia Chiuri. I en intervju med amerikanska Vogue berättar Miranda Kerr om att hon inspirerats av Grace Kellys brudklänning från 1956.

LÄS OCKSÅ: SE PIPPA MIDDLETONS MAGISKA BRUDKLÄNNING

– Jag har haft mycket kul med mode, och jag har tidigare varit mer vild, fri, bohemisk. Men under denna period i mitt liv, är min stil mer tillbakadragen. Mina största inspirationskällor har alltid varit Grace, Audrey Hepburn, och min mormor, som vid 80 år är enkelt chic: en fin byxa, en vit blus, en scarf och en liten klack.

Foto: IBL

https://www.instagram.com/p/BWou22-grq3/?taken-by=mirandakerr

https://www.instagram.com/p/BWouRpDACXm/?taken-by=mirandakerr

Källa: Vogue

Foto: Stella Pictures

Artikeln publicerades först på Femina.

 

(16)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar