Annons

Annons

Gör dig redo för sommarsandalernaDet har varit den regnigaste och kallaste maj-månad i Sverige på 200 år – nu i juni måste det väl ändå vända!? Vi skarpladdar den stundande sommar- och sandalsäsongen med de absolut senaste och bästa topptipsen för att våga släppa ut de där sneakers-gömda fötterna i solskenet.

Bilden på sandalerna är från vår vår fantastiska bloggare Hanna Stefanssons Instagram.

MER LÄSNING:

ELLE väljer 10 trendiga slip-in-sandaler >

Snöra på dig de nya höga gladiatorsandalerna! >

1. Låt ett proffs göra jobbet.

Perfekta fötter är svårt att få till på egen hand – allra bästa avkopplingen och startskottet för sandalsäsongen är såklart en träff med en fotvårdare och lyxig pedikyr med lackning. Väl värda investerade pengar: dessutom det blir så mycket enklare att hålla efter fötterna hemma med egna pedikyrprodukter vartefter sommaren går.

2. Investera i en supermaskin.

Visst känner ni till ansiktsborsten Clarisonic? Och vet vilket under den gör med att exfoliera och rengöra huden lite extra. Om vi säger att den numera finns som en version för fötterna i nya, elektriska Clarisonic Pedi?

– Jag har blivit en missbrukare av den här maskinen, säger ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman. Två olika borstar, en för lite kraftigare tag och en lite snällare borste som går att använda i duschen varje dag. Kombinerar men det dessutom med deras olja och skrubb blir mina fötter lenare än min 3-åriga sons små tassar.

Saftiga 1 695 kr för hela kitet på kicks.se. Men då pratar vi en maskin som håller i åratal och fötter folk på riktigt kommer avundas. För att inte prata om att varje dag känna på den egna, toppkänslan av babymjuka fötter!

3. Diamant-fila i budgetklass.

Förra sommarens mesta fotfils-succé från School har precis lanserats i en rosa version, Velvet Smooth Diamond. Lite grövre ”diamanter” gör den här rullande, elektriska fotfilen till en oumbärlig resekamrat hela semestern. Cirka 399 kronor.

4. Gör pedikyren till en modeaccessoar!

Vad vore sommaren utan ett modehus-lack? Säsongens redaktions-favoriter heter: Sunwashed från Dior, Jaune Babouche från YSL och Terrana från Chanel (bild nedan).

nagellack-sommarfotter

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar