Så blir du av med röda kinder – beautyexpertens tips

Anit redness-serum
Bli av med röda kinder och jämna ut hudtonen med de bästa anti redness-serumen. ELLE listar 5 serum som jobbar med att stärka känslig och rödblossande hy.
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Röda kinder? Nu när sommarvärmen är ett minne blott  kan rödflammighet i huden växa sig extra stark. Har du känslig hy som lätt blir röd är nämligen väderomslaget något som ofta kan göra att rodnaden i huden upplevs värre. Då kan det vara bra att preppa huden med ett anti redness-serum. ELLE listar favoriterna!

Biocalm anti-redness rescue serum, Estelle & Thild


Ekologiskt skyddande serum från det svenska märket Estelle & Thild. Innehåller svart fläderblom, aprikos och havreextrakt som hjälper till att återställa balansen i huden. Läs mer och köp här! (reklamlänk via Adtraction)

Redness therapy sensitive skin soothing serum, Murad

Annons
Annons

Serum som jobbar antiinflammatoriskt och lugnar känslig hud. Läs mer och köp här! (reklamlänk via Adtraction)

Evercalm serum, Ren


Ett serum som hjälper till att skydda huden mot yttre föroreningar som kan bidra till ökad rodnad. Serumet hjälper också huden att göra sig av med toxiner som har en negativ effekt på känslig hy. Läs mer och köp här! (reklamlänk via Adtraction)

Rosa calming serum, Biodroga MD

Annons

Serum som stärker kapillärerna och kärlväggarna som obehandlade kan leda till brustna blodkärl. Serumet jobbar också på att jämna ut hudtonen för en mindre röd look. Läs mer och köp här! (reklamlänk via Adtraction)

Antiredness calming serum, Exuviance

Lugnar även den känsligaste av hy. Ett serum som är utvecklat för att lugna huden och ta bort rodnad på bara ett par timmar. Quick fix! Läs mer och köp här! (reklamlänk via Apprl)

Foto: Imaxtree

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar